Ti melyiket választanátok?
1. A ló az egyik ismerősömé, pár hetes kora óta ismerem és most 4 éves. Nagyon szeretem. De ritkán foglalkozhatok vele meg lovagolhatom mert a gazdája nem örül ha egyedül (barátnőm nélkül) csinálom. És segíteni szoktam.
2. A ló szintén az egyik ismerősömé, lovardába tartja de nincs sok ideje rá meg csak úgy hobbyból tartja. Nem is lovagolja. De csak én látnám el, gondoznám , lovagolnám, meg minden szóval tökre "saját" lenne. Havonta x ezret fizetnék. Ismerem a lovat, ültem párszor rajta de első csak mellettem nőt fel szinte.
Miért nem csinálhatnád mind a kettőt? :) Nem értem, miért ne férne össze. A 2.-hoz X összegért jársz gyakran, néha-néha meg amikor lehetőséged van az 1.-höz, segítségért.
Nem értem, miért kéne választani a kettő között, és az egyikről lemondani. Nekem is papíros edzőm van, versenyre készít fel, mellette mégis egy teljesen másik istállóba járok dolgozni - segíteni. :) Nem olyan lehetetlen ám a dolog, az időmegoszlás hasonló mint nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!