Ti melyiket választanátok?
Ti melyik lovat vennétek meg? :
- Egy kancát aki 3 éves múlt. Rossz szokásai a rúgás(néha) , csípkelődés , és harapás (néha). De szinte melletted nőtt fel.
vagy..
- egy teljesen ismeretlen lovat.
Egyik se, ha első ló. Olyat kell venned ami a lovas tudásodnak megfelelő. A 3 éves kanca még leszoktatható, de feltehetőleg egyéb rossz szokásai is kialakulhatnak egy tapasztalatlan lovas keze alatt.
Belovagolt, jól képzett, kanca, vagy herélt lenne ideális. Inkább herélteket szoktak ajánlani, kb. 8 éves körülit, aki biztos, nem ijedős, megbízható, és rossz szokásoktól mentes. Na meg persze egészséges. Mindenekelőtt magát a lovat nézd, legyen bármilyen fajta, kanca, herélt, stb., és lehetőleg szakembereket is kérj meg (állatorvos, edző, versenyző, tapasztalt lótartó), hogy segítsenek a vásárlásnál.
OMG:)
Szerintem nézz körbe, én nem vennék olyan lovat akinek rossz szokásai vannak, igaz még fiatal, nevelhető, de... nem tudom, én nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!