Kit választanátok?
Az a helyzet, hogy ott tartunk , hogy lovat veszünk.
Az egyik kedvenc lovam egy 4 éves kanca, de eléggé szeleburdi ha mondhatom azt. Meg vannak rossz szokásai. Sajnos a mostani gazdája eléggé elhanyagolja :(
De én szoktam körülötte segíteni, futószározom, lovagolom. A rossz szokásai azt értem, hogy ha farát arrébb tolnánk akkor kirúg meg néha csípked, önfejű.
Vagy egy teljesen ismeretlen lovat.
16 éves vagy 5 éve lovagolok.
Melyik lovat választanátok? és miért?
Ezt neked kell eldöntened.
Egyáltalán szereted ezt a lovat??
Gondolj bele mi lenne ha már nem látnád többé.
Különbem mindenkinek vannak rossz szokásai.
De a másik lovat meg szinte nem is ismered.
Lehet, hogy neki rosszabb szokásai vannak...
És különben is ő a kedvenc lovad, lehet hogy a másik már annyira nem fog tetszeni.
Azt ajánlom, hogy nézd meg a másik lovat néhányszor, és majd akkor válassz.
Ha odavagy érte, szerelmes vagy belé, akkor ne habozz. :)
Hidd el, sokkal rosszabb, ha veszel egy idegen lovat, és akkor jössz rá, hogy az első tiszta szerelmet, a szíved már ott hagytad a másik lónál...
Amint írtad is, a kedvenc lovad valószínűleg azért van egy kicsit elkanászodva, mert nem foglalkozik vele a gazdája, és ráhagy dolgokat. De ha Te kezdesz el vele foglalkozni (miután megvettétek), és mindig határozott vagy vele, de nem bántod, és a korrekt nevelés mellett sok szeretet és simi jár neki, kezesbárány válik belőle. :) Így lett az én ágaskodós, megbízhatatlan, félős, sorolhatnám lovamból a világ legkiegyensúlyozottabb jószága, 1 cafatka kötéllel a nyakában lovagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!