Mit gondoltok, így jó eséllyel indulok lovas pályán? (lent)
Ahhoz hogy valaki lovas edző legyen, vagy belovagló nem kellenek nagy álmok vagy komoly tervek. Különösebb tanulás sem kell hozzá. Azt az ember 8 általánossal is megcsinálhatja csak el kell végeznie egy képzést és csá, ja meg tudnia kell lovagolni. Nagy álmai és tervei annak vannak aki agysebésznek vagy orvosnak esetleg jogi karra készül.
Ez a nagy álmok. Oké hogy megteszel érte mindent, de az amit most csinálsz csak szívja le a szüleid pénzét, de később nem fog kamatozni. Nem biztos hogy amilyen gyorsan elszálll az a rengeteg pénz az olyan gyorsan vissza is fog jönni, vagy egyáltalán visszajön. Nézd, én tiszteletben tartom hogy szépeket álmodsz,én ennyi idősen is ugyan az akartam lenni, de most más akarok lenni és másért küzdök, úgy hogy ezt is tudjam csinálni még mellette. Szóóval másod állásnak tökéletes, mert amennyi pénzt úgy néz ki hogy amit kapsz annak legtöbbsége rámegy a lovakra, rezsire és az egyéb számlákra, kajára...És hol vagy te? Amit magadnak még pluszba félre teszel. Hát sehol.
Max, ha kimész egy felső fokú nyelvvizsgával külföldre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!