Mit gondoltok, így jó eséllyel indulok lovas pályán? (lent)
Nem igazán értek mindent. Pl. írjuk meg a véleményünket, de közben nem is vagy rá kíváncsi.
Mindenesetre én leírom :) Ha nagyon elszánt vagy, és mindent beleadsz, teljesülhet az álmod! De, hogy szeretnél-e családot, gyerekeket, ez később fog kiderülni. Változik az ember.
(Bocsi, lehet béna amit kérdezek, de ki az a Fülöp István?)
Minden jót! :)
Szakedzőként diplomáztam, saját lovaim vannak, lovasokat oktatok, tenyésztek kicsiben, versenyzem, szóval hasonló dolgok, mint amit te szeretnél. Azért írom le mindezt, hogy érzékeltessem, kissé belelátok a dolgokba.
1. pontosan olyan álmodozó voltam, mint te, én is azt mondtam, a karrierem a fontos, sokáig az is volt
2. iszonyat mennyiséget melóztam, igyekeztem jobbnál-jobb edzőktől tanulni, dolgoztam kosztért-kvártélyért olyan lovasember mellett, aki nagyon nagy tudású és örültem, hogy elleshetek tőle valamit
34 éves vagyok, férjhez mentem, két gyermekem van, most várom a harmadikat. A lovakat töretlenül imádom és nem is akarom feladni őket, de a mai fejemmel már teljesen másként csinálnám. Az edzői diplomával feneket lehet törölni, arra jó, ha van saját lovardád, hogy hivatalosan is csinálhasd. Belovagló szinte sehová sem kell.
A család előbb-utóbb nagyon fontossá fog válni, ez az élet rendje. Két felsőfokú nyelvvizsgával ne trágyát lapátolj! Szerezz olyan diplomát, amiből jól megélsz, tanulj meg mindent a lovakról, jó edzők mellett fejlődj - a saját örömödre! Vegyél magadnak 1-2 pacit, versenyezz, élvezd, s keress sokkal több pénzt más melóból, hogy valóban tudd is élvezni a lovaidat, legyen rá lehetőséged, ne okozzon problémát az eltartásuk, a versenyzési költségek, az edzők tiszteletdíja, stb.
Ha az a vágyad, menj ki egy évet külföldre, szerezz kis tapasztalatot, de ne akarj edző lenni, nem éri meg. És akarj családot, mert a legjobb, ami történhet veled, hogy reggel apró kis karok fonódnak a nyakadba és apró kis emberkék azt kérdezik: anya, megyünk ma a pacikhoz? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!