Szerintetek mit csináljak?
Van olyan pulcsid vagy kabátod, ami hosszú? Ami eltakarja a feneked?
Akkor vedd azt fel, és akkor sincs baj, ha esetleg átázol, mert a kabát eltakarja.
Sztem ha éjszakait vagy super plust teszel be pont a felszállás előtt, akkor fél óra alatt nem lehet baj. Nekem volt, hogy versenyen legdurvább nap jött meg, és 2 lovat lovagoltam, arra sem volt időm, h kettő között cseréljek, de kihúztam. A felszállás valóban elég kellemetlen, de egyébként ki lehet bírni. Én loviba azért sem ajánlom a tampont, mert ha mondjuk a mosdóban elfogy a szappan, akkor - bár amúgy is nagy a felfertőződés veszélye - az tamponnál még nagyobb szívás, mint betétnél.
Még jó, ha francia bugyit veszel fel hozzá és nem sima lutykost, mert a francia jobban felfekszik és kevésbé csúszkál el. Legalábbis nekem jobban megfelel.
Első válaszoló, remélem nem követi a te példád. Ettől függjön a lovaglás?
Amúgy én tamponnal is, betéttel is próbáltam már, de az előző sokkal, de sokkal jobb volt. Ha jól teszed fel, akkor észre sem fogod venni, míg a másik azon kívül, hogy kényelmetlen, de azért hallható is.
De a két nadrágot nem értem. Nem hiszem, hogy egy nem elég, azért ahhoz nagyon, nagyon kell vérezni.
12 éves életkor nem korai a tamponhoz, akkor hogy oldanák meg az úszók pl? Ők se hagyják ki az edzést emiatt...
Nekem baromi kényelmetlen betéttel lovagolni, gyakorlatilag a legelejétől tamponozok, legfeljebb egy vékony betétet még rakok, ha nagyon sok van, nehogy átázzon hamarabb a tampon.
Próbáld ki, imádni fogod!
Kedves utólsó, az oktatód hü.lye, már bocsánat. Akkor ugye egy versenyt, netán az olimpiát is hagyja ki az ember lánya a biztonság kedvéért, nem???
Kivagyok az ekkora balf...szoktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!