Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pénteken kell hogy megjöjjön a menzeszem és szombaton meg lovagolni akarok menni..a lovaglást nem akarok elhalasztani szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek az jó a betétet rakok be meg 2 nadrágot veszek fel.? tampont nem akarok 12 évesen használni..zavarni fog majd nagyon?2012. jan. 4. 15:54
1/21 anonim válasza:
Velem is előfordult már, hogy egybeesett, én kihagytam a lovaglást...
2/21 A kérdező kommentje:
de én nem akarom kihagyni a lovaglást..abba bízok hogy késni fog a menzeszem..
2012. jan. 4. 15:57
3/21 A kérdező kommentje:
vagyis remélem hogy késni fog de nemtudom..
2012. jan. 4. 15:58
4/21 anonim válasza:
Szerintem úgy nyugodtan mehetsz. De sötét nadrágot vegyél fel hogy biztos ne legyen baj.
5/21 anonim válasza:
Lovaglás előtt betétcsere (valami jó vastag)+2 nadrág. Nyugodtan mehetsz lovagolni:)
6/21 A kérdező kommentje:
hát úgyis csak fél órára megyek elméletileg:D hát a nadrágtéma az úgy lesz hogy veszek fel egy szteccses sötét cicanadrágot fölé egy olyan vastag cicanadrágot ami sötét szinű és olyan mintha 2-ből állna pedig csak 1..magyarul 2rétegű az a cicanadrág:DD
2012. jan. 4. 16:09
7/21 anonim válasza:
A két nadrág az nem tudom miben segít, a mini méretű tampon abszolút nem zavaró.
És nem szoktam elmiatt lovaglást elhalasztani, ha az elején járok akkor tampon plusz betét, ha a végefele, akkor lóra ülés előtt gyors állapotellenőrzés.
De szerintem ha közvetlenül előtte cseréled, és utána is megnézed, akkor nem lehet gond egy sima betéttel sem (mondjuk biztos ami biztos egy estivel)
8/21 A kérdező kommentje:
háát én még tampont 12 évesen nem szeretnék használni.:)
2012. jan. 4. 16:14
9/21 anonim válasza:
Mindig elmegyek lovazni, és nem egyszer szívtam meg, hogy versenyre jött meg, és ott ugyebár fehér nadrágban kell virítani. Egy országos bajnokságot ne hagyjak már ki! ;)
10/21 anonim válasza:
Nekem is valahogy mindig a legvészesebb 2. napokra szokott esni a lovaglás, amikor belőlem kb. ömlik a vér, de még egyet se hagytam ki. Lovaglás előtt betét csere, és ne normál betétet tegyél be, hanem éjszakait! :) Én, Hál' Istennek ezzel eddig mindig kihúztam! *koppkoppkopp*
A felszállás egy kicsit "kényelmetlen", de utána már nem olyan vészes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!