Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Eladó nyereg olcsóbban új...

Eladó nyereg olcsóbban új helyről honnan lehetne venni?

Figyelt kérdés

Fekete ugró nyerget keresek angoltelivérre. Használtan nem nagyon találok jókat vagy a méret nem jó vagy az állapota.

Amiket eddig találtam:

- Daslö - van ilyen a lovardában és elég hamar tönkre ment

- Norton - egész jónak tűnik viszont van benne egy kék csík (egyelőre ez tetszik leginkább)

Valakinek van valamelyikkel tapasztalata? Tudtok még ajánlani valamit?

febr. 6. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

Krausz centrál - nézd meg az oldalát, használt/olcsóbb nyergeket is árul

Vagy facebook lovasfelszerelés adásvétel csoportokban.

Minőségre én is a nortonra szavazok a daslövel szemben

febr. 6. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen újat akarsz venni én ezek közül a Daslöt ismerem, évek óta használom, így arról tudok véleményt formálni. Én kedvelem ezt a nyerget, a lovam számára is megfelelő, eleinte furcsa megszokni a szintetikust a bőr után, de nálam jól bírja. Ennek ellenére én is használt, de jó állapotú, bőr nyerget vennék már inkább. Akár az előttem említett Krausz Centraltól. Sok sok nyereg közül tudsz nála válogatni és ki is megy velük, lóra lehet őket próbálni, te is kipróbálhatod. Vagy Facebook csoportok, de ott valszeg nem lesz lehetőséged próbára.
febr. 6. 19:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem dehogy, szívesen vennék használt nyerget is! Krausz Centralról eddig nem hallottam, megnéztem és nagyon jónak tűnik! Köszönöm a segítségeket.:D
febr. 6. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!