Alibabáról nyereg rendelés?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy hülyének fogtok nézni, de nemrég láttam hogy alibabáról elég komoly (vagyis annak kinéző) ugrónyergeket lehet rendelni.
Szerintetek milyen minőségű lehet, tekintve hogy kínai 'gagyi' termék?
nov. 10. 18:37
1/3 anonim válasza:
Gagyi, ne vegyél. Nekem volt ilyen Indiában gyártott fosom, akkor még nem igazán értettem a nyergekhez, úgyhogy sajnos használtam is.
A nyereg a lovaglás egyik legfontosabb felszerelése, muszáj beruházni egy jól illeszkedő nyeregre ha egészséges, jól izmolt lovat szetetnénk.
2/3 anonim válasza:
Én sok mindent rendelek Kínából, de ilyen fontos dolognál nem tenném. Nem is feltétlen a minősége miatt, az akár lehet egy közepes, hanem azért, mert ha nem jó, akkor a visszaküldés nagyon macerás. És a méretek is elég lutrik (bár nyerget nem rendeltem soha), eleve mindenhova oda van írva, hogy 2-3 cm eltérést kalkulálj bele, mert kézzel mérik.
3/3 anonim válasza:
Ne. Nem tudom mennyire kerül, de ha 20-30 ezer forinttal számolunk, már az is mehet jobb helyre, inkább vegyél egy jó minőségű használt nyerget, facebookon sok ilyen csoport van, ott egyszerűbb a visszaküldés is. Nem muszáj a legdrággább Kentaurosat, elég jók vannak már akár annak a feléért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!