Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy szoktassam a lovat...

Hogy szoktassam a lovat ahhoz, hogy egyedül legyen terepen?

Figyelt kérdés

A szóban foró lovat én lovagoktam be, gyönyörűen csinál nekem bármit, pályán nyakmadzaggal lovaglom, tiszteletben tart, sose próbált lerakni.

Rengetegszer voltam vele terepen régebben társaságban, különböző okokból több mint egy éve már nem.

Régen volt, hogy kivittem egyedül de csak kb 3 alkalommal mert mindig nagyon küzdelmes, idegességekkel meg nyerítésekkel teli volt, és úgy voltam vele, hogy nem éri meg.

Pályán egyébként 90%-ban egyedül dolgozok vele.

Szeretném újra terepre vinni, mert jelenleg nem használható a pálya, de a mozgás kéne, csak nem tudok más lovast szervezni magam mellé.

Voltam vele többször kint földről, de azokon a helyeken, ahol az ijesztő dolgok vannak úgy is hasonló állapotban volt.

Van bárkinek bármi bevált dolga ilyen esetekre, vagy csak bízzak benne, hogy idővel jobb lesz?

ma 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Off

Nem ajánlatos terepre menni egyedül, és nem csak a lo miatt,mert ha bármi történik, nincs kit értesíteni, ráadásul a lovat sincs aki megfogja, hogy ne szaladjon el, ha esetleg megijed

On

ma 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ezzel én is egyet kell hogy értsék amit az előttem szóló írt. Nem ajánlatos egyedül terepre menni mert hamar meglehet a baj és tényleg nincs aki segítsen neked. Nem tud veled valaki elmenni akár biciklivel vagy autóval?
ma 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!