Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
A "lovam" nem utál, ez biztos. Ma reggel kimentem és ugye az eső miatt nem tudtam sok mindent csinálni, úgyhogy csak odamentem a boxához és elkezdtem simogatni. A ló egyébként se egy kedves teremtés ez annak is betudható, hogy nem lovagolja senki csak én, de én csak hétvégén tudok hozzá lemenni. Szóval simogattam és elkezdte rugdallni a boxajtót a mellső lábaival, és belecsípett a hasamba ( félig meddig sunyított.) Majd kapott tőlem egy pofont azonnal, és onnantól már nem volt kedves velem, állandóan megpróbált megharapni de ilyen ingázás lett belőle, a karom fele és gyorsan hátra. Majd elkezdte himbálni a fejét, nem jut most eszembe a neve, csak az hogy jobbra balra nagyon hevesen kezdte himbálni a fajét és mindig megpróbált megharapni. Tiszta ideg lett és meg megsimogattam még egyszer és eljöttem mert nagyon felidegesítette magát. Amikor eljöttem még utánam akart csípni, de végig követte a fejével amég eltűntem, akkor nem sunyított. Van egy tippem hogy miért csinálta de szeretném tudni a ti véleményeteket.2011. dec. 17. 12:33
1/17 anonim válasza:
Gondolom tele van, ideges feszült. A szitálás is ennek az oka. Miért nincs karámban?
2/17 A kérdező kommentje:
Mert úszik a karám. Térig süllyedne a sárban. Nem is látszik a föld csak a víz, itt nagyon sokat esett. :/
2011. dec. 17. 12:45
5/17 anonim válasza:
Azért csinálta, mert nem értesz a lovakhoz, és nem neveled őket. Pofán csapás után annak a lónak normálisan kéne viselkednie, nem még tovább hadakoznia, ez egyértelmú jele, hogy nem fogta fel mire föl kapta a büntetést, ezért nem is tudja kerülni a nem kívánt viselkedést. Arról már nem is beszélve, hogy megse támadhatna. Megint súlyos nevelési hiba, és alapvetően balesetveszélyes.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, még jó hogy nem enyém a ló, én meg szívemet lelkemet kiteszem hogy normális lehessen, de mit vár az ember egy lótól aki egy hétig állt és odamész a box ajtóhoz és elvárod tőle hogy nyugodt legyen... Szerintem jogos volt amit csinált, de nem kellett volna folytatnia, abban igazad van. Addig ilyen őrült amég nem mozog, szóval az én véleményem is az hogy tele van, de nem tehetek semmit. Majd talán holnap!
2011. dec. 17. 14:21
7/17 anonim válasza:
Te cukorból vagy? A ló tuti nem. Ha az a szerencsétlen majd belehal, hogy kimehessen, mert egy hete áll bezárva, akkor nem az esőre hivatkozok, hanem fölveszek egy esőkabátot és kiviszem. Ennyi.
8/17 anonim válasza:
most irta hogy áll a sár a pályán akkor h tudna kimenni ?! mozgassa a lovat sárban h aztán meg elcsuszon és kitörje a lábát O.o nem mindenhol vannak ám fedett lovardák ezt vedd figyelembe kedves utolsó
9/17 A kérdező kommentje:
Na igen. Bokáig álló sárban hogy mozgassam le?
Ha egy mód van rá nem sántítanám le. Én se élveznék sárban tocsogni és ő sem. Másrészt nem is engednék hogy felüljek mert nem akarják hogy baleset legyen, meg amúgy is hogy gondolnék én ilyet, ilyen körülmények között. Minden áron nem akarok lovagolni.
2011. dec. 17. 15:07
10/17 A kérdező kommentje:
Nem azt fogom nézni hogy mit akar egy állat, hanem azt hogy neki mi lenne a jó.
2011. dec. 17. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!