Mit jelentett, miért csinálta ezt a lovam?
Mi volt az a bizonyos esemény??
és mennyi idős a ló?
4 éves.
Hát több is volt. Aztán kihúztam nála a gyufát. Kikészítettek a családi gondok és örökölten hirtelen haragú vagyok, ezért megesett egyszer hogy hülyeség miatt büntettem, továbbá ideges típusom miatt az elmúlt 1 év nem volt valami felemelő, 2-3 hetente 1 hét puszipajtáskodás, höhög nekem,rohan,aztán fapofával bámul ha megjövök. Jöhetnek a negatív kommentek, de azt kell hogy mondjam, amióta parellizek vele, teljesen megváltoztam. Nem csak a lovakkal való viselkedésem, hanem az emberekhez való hozzáállásom, illetve az életmódom is változott. Szóval annyi volt az a nagy esemény ami után egy hétig békén hagytam, és elkezdtem vele újra felépíteni a kapcsolatot, hogy sírva mentem ki hozzá hogy megvígasztaljon, aztán mikor otthagyott, meg leszarta a fejem, tisztára bedühödtem és vasvillával rácsaptam a karámrúdra, elkezdett rohanni, és mikor közel ért ráütöttem. 3 napig sírtam, azóta is bűntudatom van, sajnos saját hibáiból tanul az ember. De kéééérlek titeket ne jöjjetek azzal mekkora barom vagyok :( 1. tudom 2. nem ismeritek a hátterét.. elmondtam mi történt..
Viszont a bizalom lassan helyre áll közöttünk , ha kiviszem a karámból teljesen más lesz a viselkedése, úgyvagyok vele hogy karámban ha nem akarja, akkor békén hagyom, az a saját territóriuma.
Igazából még fiatal és szerintem bizonyos mértékű fenyítés kell is (a ménesben is párszor oldalba rúgnák).
semmi baj se veled se a lóval..
Am. ültél már rajta? :)
Kedves második válaszoló :)
Nincs vele semmi bajom :) csak nem értem
semmi baj ne lesz vele. jó így ahogy csinálod. és jó volt azt olvasni hogy hagytad fejlődni.
végre egy felelősségteljes lótartó!
Gratulálok sok jó évet neked meg a lovadnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!