Bocsi, lehet hogy értelmetlenségeket fogok írni, de felvagyok pörögve az örömtől.... :DD anyukám megengedte hogy lovagoljak!! Van sportcipőm...xd az mindenkinek van, na mindegy, mindenki azt mondja először jó az is. nekem nincs is lovaglócipőm úgy hogy abba megyek. :) Aztán van egy lovaglónadrágom, amit nővéremtől örökölte...összvisz 3-szor használta, bár elég...nyomin néz ki. :DD de végül is nem a kinézet számít. van lábszárvédőm, meg kesztyűm (ponyclub :D) . Ezeket mind felvegyem? Mármint a kesztyűt is, vagy azt nem muszály? Mert azért annyira nem kényelmes.. :DD Meg az is érdekelne, hogy úgy van az óra, hogy többen, osztályban lovaglunk, vagy egyedül? Ügetni már tudok ^^ táborban tanultam meg egy éve kb.
Az utlsó az lenne, hogy .. anyukám mindig azt mondja hogy majd elmegyünk..egyszer nekem kell tanulni, egyszer ő nem ér rá... egyszer meg üres kifogásokkal áll elő... :( kezdjek erőszakosabb lenni?? :DD
Nem tudnátok délután amúgy? Nem tudom, hogy délelőtt hogy érnek rá, mert holnap megyünk Pestre, és éjfélkor, vagy később érünk haza. Szombat délután megyünk ki sokan, mert vasárnap verseny, és arra készülünk, de szerintem délelőtt senki nem lesz kint. De ha délután tudnátok jönni, szerintem akkor sem tudnál most lovagolni, mert elsősorban a versenyre készül majd mindenki. Szóval inkább csak szétnézni tudnátok, de szerintem jobb lenne, ha délután tudnátok menni...
2011. dec. 1. 17:59
32/40 A kérdező kommentje:
Hányórakor lenne a legjobb?? :DD nekem meg anyukámnak tök nyolc h délelőtt vagy délután :)
2011. dec. 2. 17:54
33/40 anonim válasza:
sztem delutan, addigra beindul az elet:)
2011. dec. 2. 18:30
34/40 A kérdező kommentje:
Voltunk kint, délután háromkörül mentünk.. :) Cukik a kutyák xD na meg a lovak, meg a nyuszi is *-* Egy Havanna nevű ló elkezdte enni a kabátom. Először a testvéremnek (utáánzóss majom xd ő is fog járni :/) picit lepukkantnak tűnt, de szerintem nagyon jó hely! Mindenki kedves, és otthonos hely :D első benyomás ez . Ott volt két kislány, meg egy kis fiú, és tök vicces volt mert elkezdtek veszekedni, a fiú, meg az egyik lány :'D azt mondták amúgy, hogy lehet hogy a péntek szabad lesz, ezt csütörtökön telefonon beszélik meg anyukámmal, és ha szabad, pénteken háromóra körül kimegyek :) Máár nagyon várom :DD
2011. dec. 3. 21:09
35/40 anonim válasza:
majd irj, h jossz-e:)
2011. dec. 7. 10:54
36/40 A kérdező kommentje:
okéés... majd holnap kiderül, hogy holnap után mehetek e. :) amúgy kabátba menjek?? xd nekem nincs gericvédőm, vagy mim.. :DD és amikor kint voltunk, mindenki abban volt. :DD
2011. dec. 7. 18:29
37/40 anonim válasza:
Az is van, fogsz kapni.:) Öltözz rétegesen, melegítő alá vehetsz harisnyát is, akár két zoknit is vegyél fel. Kabátba gyere, de legyen alatta legalább két pulcsi, vagy hosszúujjú! Én általában felveszek két polárpulcsit, és mikor leszállok a lóról, felveszem a kabátot. Szóval úgy öltözz, hogy ha le kell vedd a kabátot, valszeg le is fogod, hogy ha picit megizzadnál, legyen mit felvenni, anélkül se fázz különösebben:)
2011. dec. 7. 19:16
38/40 anonim válasza:
Majd írj am holnap, hogy jössz-e:D
2011. dec. 7. 19:23
39/40 A kérdező kommentje:
háhá...most jöttem vissza nemrég lovaglásból :)) persze a testvéremnek is jönnie kellett :/ de már megszoktam.. először Maroson mentem, elég fura volt ennyi idő kihagyással újra lovagolni, szóval....irtó béna voltam, olyan volt, mintha soha nem lovagoltam volna. De az oktató nagyon rendes volt, elmagyarázta mit hogyan kéne..és ezután Hollón mentem, és rajta már sokkal jobban ment, hála az oktató szavainak. :) Legközelebb csütörtökön megyek, négyóra tájt...nagyon várom :D és akkor EGYEDÜL megyek!!! :DDDD
2011. dec. 11. 11:47
40/40 anonim válasza:
Naa, örülök hogy jó volt:) Remélem találkozunk csütörtökön:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!