Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lesz az első lovaglóóra...

Milyen lesz az első lovaglóóra? (:

Figyelt kérdés

Bocsi, lehet hogy értelmetlenségeket fogok írni, de felvagyok pörögve az örömtől.... :DD anyukám megengedte hogy lovagoljak!! Van sportcipőm...xd az mindenkinek van, na mindegy, mindenki azt mondja először jó az is. nekem nincs is lovaglócipőm úgy hogy abba megyek. :) Aztán van egy lovaglónadrágom, amit nővéremtől örökölte...összvisz 3-szor használta, bár elég...nyomin néz ki. :DD de végül is nem a kinézet számít. van lábszárvédőm, meg kesztyűm (ponyclub :D) . Ezeket mind felvegyem? Mármint a kesztyűt is, vagy azt nem muszály? Mert azért annyira nem kényelmes.. :DD Meg az is érdekelne, hogy úgy van az óra, hogy többen, osztályban lovaglunk, vagy egyedül? Ügetni már tudok ^^ táborban tanultam meg egy éve kb.

Az utlsó az lenne, hogy .. anyukám mindig azt mondja hogy majd elmegyünk..egyszer nekem kell tanulni, egyszer ő nem ér rá... egyszer meg üres kifogásokkal áll elő... :( kezdjek erőszakosabb lenni?? :DD

2011. nov. 22. 17:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
nimrodban kobak nem para, adunk majd, van annyi, h folyot lehetne rekeszteni vele:)
2011. nov. 23. 12:02
 22/40 A kérdező kommentje:
Hát igen, én voltam az a hülye, aki kb. 2 hónappal ezelőtt mondta hogy megyek...de akkor még tök úgy volt! Most beteg voltam (múlthéten végig!!) meg nagyon sokat kellett tanulni, mindennap kellett valamire mert doga volt.. de most van egy kis lazítás (a szörnyű fizika tz-m után :DD) ja meg van egy kutyám, macskám, és egy nyuszim is...van munka itthon. LEHET hogy holnap megyek! :D Még gondolkozik rajta anyukám :) Még nincs kobakom, de ahogy az utolsó választ elnéztem lesz ott bőven :DD köszi mindenkinek!
2011. nov. 25. 17:04
 23/40 A kérdező kommentje:
Amúgy a nimród lovasegyesület az ott van a repülőtérnél? Ott ahol a google térkép hozza ki? Mert volt egy válasz ami nem azt mondta a térkép meg az mondja, nem igazán tudom akkor most hol van...azt tudom hogy nagyrét 1458 (ezt már fejből tudom :DD!) dehogy az holvan, azt nem tudom :) :DD
2011. nov. 25. 17:29
 24/40 anonim válasza:
Amúgy attól hogy 1-2 éve tudtál vágtázni attól függetlenül még futószáron,esetleg egyedül(lépésben fogod kezdeni)Egyik lovarda sem olyan felelőtlen hogy elengedjen 1. alkalommal vágtázni(vagyis remélem).De az edzőnek ne erőszakoskodj!Ismerek egy csajt aki egyszer vágtázott (véletlenül megugrott a ló)minden órán vágtázni akar és állandóan kiabál!Ettől csak lassabban halad:(
2011. nov. 29. 18:18
 25/40 A kérdező kommentje:
én nem vagyok erőszakos :$$ :DD töknyolc hol kezdem a lovaglást, akár lépés, akér ügetés, akár egyedül, akár futószáron, a lényeg hogy lovak közelében legyek *-* mert imáádom őket :D 
2011. nov. 29. 20:06
 26/40 anonim ***** válasza:
Nem, a repülőtérnél a Kentaur van. Ha annál a körforgalomnál kifordulsz egyel arrébb, szóval nem a benzinkutas útra fordultok, hanem egyel balra, az elkerülőre, akkor ott a második leforduló jobbra, azon az utcán a második tanya bal oldalon, de ki is van téve egy tábla, és biztos megismered a fedelest:) Vagy ha ismeritek a Trófea utcát, bár szerintem még csinálják, és nem járható kocsival, de annak az utcának a folytatása. Esetleg ha könnyebb így megismerni, akkor a szervízútnak is annál az utcánál van az egyik vége. Remélem tudtam segíteni, majd írd meg, hogy mikor jössz:)
2011. nov. 29. 20:11
 27/40 A kérdező kommentje:
Köszii!! Jó hogy megírtad hogy hol van, simán eltévedtünk volna... hát ezen a héten ha nem megyünk ki, esküszöm akkora hisztit lefogok csapni, hogy arra 100 évig is emlékezni fog anyukám. A legvalószínűbb az, hogy szombaton megyünk ki, de akkor is csak megnézni :/ de mindegy, remélem hamarabb is birunk menni :DD
2011. nov. 29. 20:54
 28/40 anonim ***** válasza:
Legalább nézzetek szét:) Viszont e hét pénteket nem ajánlanám, mert nem nagyon lesz kint senki, pesten lesz az egész egyesület. Egyébként merre laksz? Legalább annyit mondj, h város, vagy Jamina? Mert sokan járunk biciklivel, télen is, bár nem tudom hány éves vagy, de ha anyukád elenged bicóval, akkor vagyunk sokan, én legalábbis biztos, aki azzal jár télen is:) De ha télen nem is, jobb időben mindenki bicózik, úgyhogy később esetleg ha járnál azzal, vagyunk sokan mindenhonnan, úgyhogy ez sem akadály:)
2011. nov. 30. 18:28
 29/40 A kérdező kommentje:
szombat délelőtt megyünk!!!!!! :DD már alig várom.. :) pénteken amúgy sem tudnék menni, mert anyukám mindig nagyon sokáig dolgozik a megyeházán.. amúgy annyira nem lakok messze, nagyváradi utcán lakom..nem biztos hogy elengedne bicón, de ha nem lesz kedve kocsival elvinni, valószínű hogy kénytelen lesz megengedni.. arra fele megy busz? mert én suliba is mindig azzal megyek :) ha nem kell sokat sétálni a legközelebbi megállótól azzal fogok járni :) najó, majd szombaton találkozunk xDD
2011. dec. 1. 08:39
 30/40 anonim ***** válasza:
a legkozeebbi buszmegallo fosulinal van, tudod, ott z sportcsarnok korul. Onnan setal mindenk, ha busszal van: /
2011. dec. 1. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!