Kissé megalázónak érzem, hogy csak futószáron engednek lovagolni. Ekkora pancser lennék?
Igen, előfordulhat, hogy valakik kiutálnak embereket, ezek a "lelkes lovaslánykák" elég köcsögök tudnak lenni egymással, klikkesednek és akár puszta irigység vagy csak un-szimpátia alapján szinte elüldözik a kiszemelt "áldozatukat".
Sajnálom, hogy a kérdezővel is ezt tették, remélem találsz egy rendes lovardát, ahol nincsenek ilyen lökött emberek és lehúzni sem akarnak.
Jól teszed, hogy más lovit keresel. Sok sikert hozzá!
Olyan lovardát keress, ahol "családias" a hangulat, nem kell feltétlenül a legkorszerűbb hely mindig a legjobb. Én ma egy éve, hogy elkezdtem lovagolni, pályán vágtázom, előtte 2-3 alkalommal voltam futószáron. Legtöbbször terepre megyünk, ott tanítanak mindent. Kb. 10 állandó lovas van, legtöbbször 2-en, de van amikor 3-an is kimegyünk terepre (+oktató). Mindet ismerem, csak az egyik nem szimpatizál velem, pályán nem tudja a szabályokat, és ezért rám haragszik. Kétszer futószáraztattak, egyszer amikor felmértek, egyszer meg amikor az időjárás miatt nem lehetett se pályára, se terepre menni.
Jól tetted, hogy váltottál, kicsit későn, de még időben. Hallottam már olyat, hogy valaki 3 évig futószárazott és utána 2 évig pályán is csak vezetve lovagolt, valakinek ritkaság terepre menni.
Én sosem voltam "igazi" lovardában, csak egy kis panziónál lovagolok, különböznek egymástól, mások a szokások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!