Kissé megalázónak érzem, hogy csak futószáron engednek lovagolni. Ekkora pancser lennék?
Ha nem te csinálsz rosszul valamit (egy-két rosszul megtanult dolog, és elég is), akkor nem hinném, hogy te vagy a hibás.
Egyébként így történt velem is. Aztán váltottam, mert nem tudtunk közös nevezőre jutni sem az oktatóval (aki még arra sem volt képes, hogy rendesen felnyergeljen egy lovat !) sem a többi lovassal (akik csak azért közösítettek ki, mert én volt az új).
Új oktató, új hely, új ló - akivel annyi időt tölthettem amennyit akartam, hogy megismerhessem.
Ma magam is oktató vagyok. :)
Válts !
Egyesen úton kérdezz rá, hogy mégis mi a probléma...?
Ha nem ad megfelelő választ, vagy kitért előle, szevasz tavasz, menj más oktatóhoz :)
Meg azért ha beugrik neked a ló vágtába, vágtában tudod tartani, aztán szép átmenettel visszavenni, és minden oké, akkor azért annyira nagy dolgot nem cseszhetsz már el...
Vannak olyan oktatók, akik direkt lehúzzák a lovasokat. Hallani olyanról, hogy valakit 1 évig is futószáron tartanak, meg elmondják mindenféle bénának, pedig rég szavadon vágtázhatna.
Mondd meg az oktatódnak, hogy egyszer nézze meg, hogy lovagolsz szabadon. Mondja mg a konkrét problémákat, ha nem, akkor dobbants a loviból. És ha kérdezik miért , mondd meg, hogy te nem vagy fejős tehén gazdagodjanak meg másból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!