Kb hány óra után lehet megtanulni vágtázni? Nektek hogy volt?
NA idefigyelj. 1. a fő kérdésed: Kb. Hány óra után lehet megtanulni vágtázni?
2. Míg a magyarázatodban ennek az ellenkezőjét mondod. Akk most mire kéne válaszolnunk?
A vágta persze hogy gyors jármód..
Én 8 hónap alatt jutottam el a vágtáig heti 1-szeri alkalommal. Pályán kb.:10-szer voltam, csak terepen lovagoltunk. Soha nem vágtáztam futószáron (emiatt le is szúrtak, hogy képzelem, hogy ilyet csinálok, ill. csak leírtam a tapasztalatom). Terepen elmondták a lényeget: maradj bent, ne rángasd, engedd csak neki, nem fog elmenni a másiktól.
Először hatalmas összevisszaságnak tűnt, de 5-szöri terepes vágta után tegnap pályán is vágtáztam, egyáltalán nem volt vészes.
Egyszer rohan el velem a ló, amikor egy fiatalabbal mentünk és a másik nem tudott beugrani, de akkor is élveztem, nem tűnt gyorsnak.
Idővel hozzászoksz a sebességhez, próbáld élvezni, ne félj!
Engem egy idegen helyen felültettek egy rohanós lóra, előtte két nappal vágtáztam először(szándékosan), de az utolsó vágtákat nagyon élveztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!