Hetente egy lovaglóóra elég?
Kedves második válaszoló, ha te szabadon ügettél, de még sose vágtáztál és véletlenül beugrott volna alattad vágtába a ló, akkor mit csináltál volna? És az edződ?
Nagyon nagy felelőtlenség így oktatni és elég jól lejön az is, hogy aki tanított téged, annak gőze nincs a lovasoktatásról. Így szoktak nagy balesetek lenni. :-(
Második válaszoló vagyok!
Így ahogy mondod én is elgondolkodom rajta hogy mi lett volna ha, ráadásul ez egy arab telivér eléggé tüzes kanca volt. :) Hát szerencsére nem történt semmi se. :) De abba igazad van hogy nem kellett volna lejöni addig a futószárról amíg meg nem tanulok rendesen vágtázni. Egyébként az edzőm egy veterán díjugrató és military lovas csaj volt. Azt már észre vettem hogy inkább ilyen versenyző alkat, de ő vállalta a felelősséget. :/ :) Hát ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!