Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hetente egy lovaglóóra elég?

Hetente egy lovaglóóra elég?

Figyelt kérdés
Hetente egyszer járok lovagolni.Elég ügyes vagyok már.Még nem vágtattam de én már kész vagyok rá.Ügetésben már csak arra kell figyelnem hogy jobban szorítsam a térdemmel a lovat.
2011. aug. 1. 22:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kedves második válaszoló, ha te szabadon ügettél, de még sose vágtáztál és véletlenül beugrott volna alattad vágtába a ló, akkor mit csináltál volna? És az edződ?

Nagyon nagy felelőtlenség így oktatni és elég jól lejön az is, hogy aki tanított téged, annak gőze nincs a lovasoktatásról. Így szoktak nagy balesetek lenni. :-(

2011. aug. 2. 14:02
 12/25 anonim ***** válasza:
sztem heti egy óra a kezdeti lassú fejlődéshez elég. Egy bizonyos szint után max szintentartásra lesz jó, de nyugi, az még messze van :)
2011. aug. 2. 15:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok!

Így ahogy mondod én is elgondolkodom rajta hogy mi lett volna ha, ráadásul ez egy arab telivér eléggé tüzes kanca volt. :) Hát szerencsére nem történt semmi se. :) De abba igazad van hogy nem kellett volna lejöni addig a futószárról amíg meg nem tanulok rendesen vágtázni. Egyébként az edzőm egy veterán díjugrató és military lovas csaj volt. Azt már észre vettem hogy inkább ilyen versenyző alkat, de ő vállalta a felelősséget. :/ :) Hát ez van!

2011. aug. 2. 17:13
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát jólvan..a tábor elmaradt..sajnos..én meg nem tehetek róla hogy hetente egy edzés van..
2011. aug. 2. 17:34
 15/25 anonim ***** válasza:
nyugi, én is sokáig heti egy, vagy kétheti egy edzésre jártam, anyagi okok miatt, de mégis sikerült fejlődnöm. Nem lovaglok még annyira jó, de már eljutottam egy bizonyos szintre. Szóval csak nyugi, jó lesz ez így is, ha jó az edző.
2011. aug. 2. 17:42
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi:) Igen jó az edző...falunapon is bemutatózik,nagyon ügyes: )
2011. aug. 2. 20:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Hova jársz majd, ha szabad kérdeznem? :)
2011. aug. 2. 20:33
 18/25 A kérdező kommentje:
Szia! Mesteribe járok,ott is lakom.Miért kérdezed?
2011. aug. 3. 14:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Semmi csak úgy érdekességből! Hátha egyhelyre járnánk, ennek persze nem sok esélye volt. Csak ügy megkérdeztem.
2011. aug. 3. 20:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Szia Hessza!És te hova jársz?Milyen fejletségi szinten vagy?
2011. aug. 3. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!