Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lovak altal okozott...

Milyen lovak altal okozott balesetekrol tudsz/hallottal esetleg te magad tapasztaltad?

Figyelt kérdés
Gondolok itt elso sorban komolyabb serulesekre, rugasokra harapasra, esetleg egymassal harcolo menek, megbokrosodott lovak, stb.
2011. ápr. 13. 11:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
55%
Nekem volt egy, rég. Az sem a ló hibája volt, hanem egy zacskótól megijedt én meg kengyel nélkül lovagoltam és khm.. elszálltam, és eltört a könyököm, Más baleset nem volt, egyszer-kétszer megcsípett :)
2011. máj. 3. 20:52
 32/34 anonim válasza:
55%
Nekem egy ismerősömet ledobta a ló magáról és meg is taposta, de szerencsére semmi komolyabb baja nem lett azon kivül, hogy véres volt a vizelete, de ez elmúlt és szerencsére teljesen felépült. (A lány 27 éves vékony testalkatu)
2011. máj. 10. 19:19
 33/34 anonim ***** válasza:
55%

Nekem sikerült olyan szerencsétlenül leesnem a lóról, hogy rálépett a bordáimra. 3 eltört, a pata alakú heg ott maradt, örök emlék :)

Ismerősöm állát leharapta egy csikó, mert csak ostorral lehetett megközelíteni. Az ostor leesett ezt a csikó kihasználta és nekirontott. Az álláért (bőr és izom) vissza kellett mennie az ismerősének. Vissza tudták varrni, de már soha nem lesz a régi.

2011. jún. 7. 12:21
 34/34 anonim ***** válasza:
Aki azt állítja, hogy a ló nem tud harapni, az még nem,hogy lóközelbe nem volt,de lovat sem látott, csak okoskodik! Nem volt még lovardában, ahol láthatott volna néhány megrágott box ajtót, esetleg megrágott karám rudat. Márpedig ha egy karám rudat szét tud rágni, akkor tud harapni! Arról nem beszélve, hogy a lovakat nem infúziózzák, hanem megrágják a táplalékukat!
2011. dec. 16. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!