Milyen lovak altal okozott balesetekrol tudsz/hallottal esetleg te magad tapasztaltad?
Azt mondják, hogy a csikók erősebbet rugnak mivel kisebb a patájuk, és könnyebben emelik magukat, mint a nagyok. ( vagyis én ezt így tudom és így hallottam :S )
Nos. nekem még egy balesetem se volt.Az én csikóm csak csipkedni szeret.De már pofozgatom már nem csinál belőle rendszert.
Egyik ismerősöm barátnője nagy lovas volt.Hát jól indult neki minden. Oda bújt mindig a lovához. Majd később kapott még egyet. Azt hitte, hogy 6 hónap alatt megszokta a ló. Oda bujt hozzá. És letépte a paci a nő állkapcsát.A kórházban meg is halt.
Azóta engem is figyelmeztet barátom és hetente 2x elmondja. Pedig nem bujok oda a lóhoz csak néha. =/
Most 2 hete egyik ismerősöm KEZDŐ LOVAS. Úgy fél éve nála van egy 3 éves nóniusz kanca. Alapszinten belovagolva. Minden zajtól szegénykém megijed. Nos az én okos ismerősöm felült a lóra, hogy elmegy lovagolni. Mikor már este jött haza kiugrott eléjük egy özike.A Pacika 2 lábra állt ismerösöm repült. Én fogtam meg a lovat a házunk előtt mert hirtelen csörgött, hogy kapjam el.
Ismerősöm alig bír lábra állni fáj a dereka lila zöld mindene meg gennyes a lába. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!