Vágta vagy ügetés a könnyebb?
Figyelt kérdés
Lovagolni fogok járni, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a könnyebb? Ügettem már párszor, és elég jól ment, de a lovas barátnőm azt mondta könnyebb a vágta. Ez csak egy szimpla kérdés, érdekel:) Nem szeretnék versenyekre járni ezért csak hobbi szinten fogok, oktató nélkül. Esetleg mikor kezdjek el majd vágtázni? Vagy mikor lehet mondani, hogy már valaki tud ügetni? Ne haragudjatok ezért a "semmilyen kérdésért" csak érdekel ti mit gondoltok:)!márc. 7. 19:59
21/22 anonim válasza:
17, nekem ne akard ezt a butaságot megmagyarázni. Sok faktor együttese okozhat komoly sérülést, törést nagyon extrém ritkán. Szintén lovas szakmával, jó pár ló lovaglásával és lovas oktatásával a hátam mögött. Attól hogy kényelmes, érezned kéne milyen lábra vágtázik. Majd ha ez megy, akkor beszélgethetünk még a lólábtörésekről.
22/22 anonim válasza:
Oktató nélkül kicsit nehezebb megtanulni lovagolni , én azt mondom hogy akkor áll készen valaki a vágtára ha kengyel nélkül is tud ügetni még könnyített ülést is ügetésben , ha tudja melyik lábon kell ügetni stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!