Vágta vagy ügetés a könnyebb?
Én járok Lovagolni, már egy-és-fél- éve. Már mindent csinálok EGYEDÜL, szóval Én biztos bírok segíteni ebbe a kérdésedbe. Mivel Én profi Vagyok benne, így Nekem mindkettő könnyű. De kinek-hogy. De egy tapasztaltnak mindkettő.
Ha pedig nem lesz oktatód akkor először szokjad a lépést, lovon ülést-ÚJRA.-Mivel már Lovagoltál. Majd a lépés után kikönyített ülés-LÉPÉSBEN!! Ha TE ÚGY ÉRZED HOGY Elég nyugodt vagy ahhoz hogy ügess, és elég bátor és újra hozzá szoktál, akkor Ügetés! Először Könnyűügetés, majd Tanügetés!, Kikönnyítettügetés!Ezeket Gyakorold SOKÁIG!!! Ha MEGVAN A SOK GYAKORLÁS!!!-, , És Úgyérzed Van:Merészséged,Nyugottságod,Sok gyakorlásod!!!!!-Akkor Jön a Vágta!!!!!
"Mivel Én profi Vagyok benne, "
Picit vegyél vissza, hány éves vagy? 18 alatt tippelem. Ne gyakoroljon egyedül, mert így fog rögzülni hiba, rosszabb esetben elég súlyos...
Hármas válaszon kiégtem😂😭Az igazi lovas soha sem fogja magára azt mondani, hogy profi hiszen a lovaglás olyan sport, hogy mindig van még valami újat tanulnod. Illetve a tanácsod sem helyénvaló, bármennyire is vagy profi, valószínűleg az oldalra való regisztrálás korhatárát sem ütöd még!
Kérdezőnek, ha tényleg lovagolni szeretnél keress egy edzőt és úgy vágj bele. Egyedül roppant balesetveszélyes és rengeteg hibás dolog rögzülhet. Tiszteld meg a sportot azzal, hogy komolyan űzöd, szakképzett edző segítségét kéred!
A lótól is függ, hogy melyik járásmódban könnyebb.
De én pl. évek alatt sosem tudtam megtanulni vágtázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!