Réka vagyok kérdése:
Mit tegyek ha nem áll meg a lovam?
Figyelt kérdés
a lovam nyergelésnél ide oda mocorog és néha a kötelet is rángatja amikor ki van kötve és általában ki van és próbáltam vele 2 kört sétálni hogy lenyugodjon aztán ki kötöttem de megőrült azóta amióta ideglenesen más karámban vannak és amikor vezetem nem akar megállni es rangatja a fejét ezt eddig nem csinálta2024. jan. 29. 19:44
21/28 anonim válasza:
Dehát neked szuper edződ van. Hogy mondjuk meg így látatlanban ha az edződ nem tudja megmondani, amikor ott van?
22/28 anonim válasza:
Ha jó az edződ, akkor tőle kéne segitséget kérni, mert ismeri a lovat, felismeri mi baja lehet, közbe tud lépni akkor mikor a probléma van, tud tanácsot adni, irányítani téged, hogy mit csinálj. Nincs szükség ez esetben a gyakorira
23/28 A kérdező kommentje:
Szerinte csak a tavasz jövetele miatt ilyen és ha ilyen futószarazzam mert csak azért ilyen mert túl teng benne az energia
2024. febr. 2. 22:46
24/28 anonim válasza:
Persze lehetnek ilyen pillanatai-időszakai egy lónak, de azt elárulom neked, hogy a fárasztás nem képzés. Sok ló azért gyerekbiztos, mert le van fárasztva minden nap. A helyes képzés nem erről szól, mert a helyes képzés során a ló önkontrollt tanul, és a lovas kívánságait keresi.
25/28 A kérdező kommentje:
tudom ezért jöttem gyakorira
2024. febr. 4. 20:48
26/28 anonim válasza:
Tehát elismered, hogy az edződ nem jó metódust használ?
27/28 anonim válasza:
A kaja csak jutalom lehet, de következtesen kell használni, mert ha túltolod, akkor csak azt fogja tisztelni, de téged nem. Ráadásul követelőzővé válhat, emiatt akár agresszív is lehet, ha nincs nálad valami.
Meg kell húznod a határaidat , kérd meg az edződet, hogy segítsen.
28/28 anonim válasza:
Pontosan!
27-esnek nagyon igaza van. A ló nem kutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!