Réka vagyok kérdése:
Mit tegyek ha nem áll meg a lovam?
Figyelt kérdés
a lovam nyergelésnél ide oda mocorog és néha a kötelet is rángatja amikor ki van kötve és általában ki van és próbáltam vele 2 kört sétálni hogy lenyugodjon aztán ki kötöttem de megőrült azóta amióta ideglenesen más karámban vannak és amikor vezetem nem akar megállni es rangatja a fejét ezt eddig nem csinálta2024. jan. 29. 19:44
11/28 A kérdező kommentje:
10. köszi a segítséged
2024. jan. 31. 08:09
12/28 anonim válasza:
Kedves 10!
Lehet, hogy sok lónál beválik, de nem mindegyiknél. Van olyan ló, aki főleg stresszes helyzetekben erre agresszívvá válhat. Le lehet ezeket rendezni rángatás nélkül is. Ezért kell szakembert hívni. Én nem mernék ilyen tanácsot adni egy gyereknek. Ha véletlenül olyan lova van, ami nincs ehhez megfelelő mentális állapotban, baleset lehet belőle. Aztán persze a ló lesz vágóhídra adva idő után, mert 'köcsög'.
13/28 A kérdező kommentje:
köszi de megoldódott a probléma
2024. jan. 31. 21:01
14/28 A kérdező kommentje:
saját módszerel oldottam meg végül
2024. jan. 31. 21:03
16/28 A kérdező kommentje:
nem igaz de az edzőm segítet es bevált ha nem vált volna be akkor a 10 módszerét csináltam volna
2024. febr. 1. 11:15
18/28 A kérdező kommentje:
amikor megáll egyhelyben répa igy talan rájon ez tegnap bevált de ma nem😭
2024. febr. 2. 09:08
19/28 A kérdező kommentje:
mármint tegnap elött bejott de tegnap nem ma még nem voltam
2024. febr. 2. 09:09
20/28 A kérdező kommentje:
segítsetek pls
2024. febr. 2. 09:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!