Tudtnátok tippeket, hogy legyek lovaglással kitartóbb?
Félelmetesen tudatlan és/vagy ostoba az, aki 5 év lovaglással való foglalkozás (folyamatos lovagolni járásnak nem nevezhető, ha ennyi kihagyás volt benne) után ott tart, hogy a lovat a mérete határozza meg. A gyakorlás időtartama (egy év után) meg a ló magassága között meg úgy mégis milyen összefüggés van? Kezdő nagyobb eséllyel esik (bár ez sem igaz, rájuk sokkal jobban figyelnek az oktatók, eleve futószár van, jobb helyeken akár sokáig, ha a lovasnak szüksége van rá), és az kis lóról kevésbé fáj?
Nem tudom, biztos én voltam túlbuzgó gyerek, de mikor én nem tudtam hosszabb ideig járni (mert nem fért bele a szüleimnek anyagilag), elolvastam mindenféle lovakról, lovaglásról szóló könyvet és tanultam róluk. Nem azért, mert bárki is kényszerített, hanem mert érdekelt a sport, amit űzök.
Tetszik a kikezdhetetlen érvelési tecnikád
Kedves kérdező!
( Nem 45 vagyok)
Kérlek a válaszokat nyitottan és figyelmesen olvasd el, mert a 45ös a kérdésedre válaszolt és szerintem jól is.
#47 legyél már egy kicsit nyitottabb, 45-ös egy nagyon jó dolgot tanácsolt, én hasznosabbnak találom szemény szerint az ő pár sorát, az előző 4 oldalnál is... Ha nem vagy képes értelmezni a saját kérdésedre feltett értelmes válaszokat sem, akkor mit keresel itt? Ezen is gondolkodhatsz elalvás előtt.
Én sem 45-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!