Tudtnátok tippeket, hogy legyek lovaglással kitartóbb?
3mas vagyok.
Mit gondolsz az ötletemről, kérdező?
#10 ez a nem rosszindulatú, nem tudatos félrevezetés esete volt tőle. :)
Mint amikor én azt mondtam egy ismerős meglátogatása után, betegen fekszik a szoba közepén. Kérdezték, fel sem emelted? Visszakérdeztem, miért kellett volna? De hát azt mondtad, a szoba közepén fekszik. Ja, hát ott van az ágya...
3-mas, 14-es vagyok.
Ne haragudj, azt hiszem félreértettél.
Egy szót sem ejtettem a terepmunkáról.
A földi munka azt jelenti, hogy a lóval nem lóhátról, hanem földről dolgozol, tehát nem ülsz fel rá, így lentről foglalkozol vele.
Ahol van ló, ott ez megoldható, csak hozzáértő embert kell keresni.
Melyik környéken vagy?
Én is kb 5 éve lovagolok, és mégse látszik, mert az első 3 évet egy hobby lovardában töltöttem, ahol nem értettek nagyon hozzá, közben estem is, akkor kimaradt fél év, majd ezután voltam itt is - ott is, de sehol nem volt jó. Egy fél évet újból elvesztegettem egy feles lóval, aki csak lehúzta az önbizalmam, ezután kerültem a mostani lovardámba, ahol végre megtaláltam a helyem. Jó lovak, jó edzők és mindig tanulok valami újat, egyszóval tökéletes. De, a sok elvesztegetett időnek hála legalább van tapasztalatom minden féle lóval, helyzettel.
Arra akartam kilyukadni, hogy kell találj egy olyan lovardát, ahol jól érzed magad, és tényleg foglalkoznak veled, ahol tudsz fejlődni.
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!