Hogy magyarázzam el a tesómnak, hogy lakásban nem lehet falabellát tartani?
Ez olyan, mintha én most nem is tudom, egész falat beterítő plazmatévét akarnék a minigarzonomba. Vagy olyan számítógépet a mostani irodai szoftverek futtatására alkalmas, amúgy Windows11-gyel telepített (tehát irodai Office programok - Word, Excel, Powerpoint - futtatására) gépem helyett, amivel lehet filmet vágni.
Nyilván a filmvágó szoftverek (Sony Vegas, Pinnacle Studio, Adobe Premiere és társai), illetve a mindenféle irodai környezetben általánosságban, széles körben használt Word, az Excel, a Powerpont alkalmassági követelményei messze nincsenek egy súlycsoportban.(Előbbire gyakorlatilag bármilyen gép jó, a legalapabb, akár régebbi konfiguráció is, utóbbinak pedig iszonyú magasak a követelményei, főleg, ha gyorsan szeretnél dolgozni, és nem akarsz 8-10 órát várni a renderelésre.)
Akarni meg sokmindent lehet, én is szívesen cserélném, bővíteném a végtelenségig a gépemet, de majd megtanulja, hogy vagy előteremti magának, vagy sosem kapja meg. (Amúgy meg: most volt Karácsony, jön a Húsvét, ha mindenkitől pénzt kér, erre-arra-amarra, és összerakja, akkor szépen össze lehet rakni...)
Az állattartásnak szabályai vannak.
Egyszerűen mondd meg, hogy meg van határozva, hogy csak kertes házban lehet, ami el van kerítve, és minimum x négyzetméter
(remélem van ilyen szabályozás, kéne)
Mivel ti nem feleltek meg, így sajna nem lehet.
Pont.
A lovat meg elfelejti, ha kap egy hörcsögöt, vagy más apró emlőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!