Hogy magyarázzam ezt meg a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Igazság szerint 4 éve abbahagytam a lovaglást, mondva, hogy kiszerettem belőle. Azelőtt haza se tudtak hozni a lovardából, reggeltől estig kint voltam hétvégén.
Megmondtam szüleimnek két éve, amikor kérdeztek erről, hogy csak a saját lovamra fogok felülni, ha lesz olyanom. Megláttam a neten egy gyönyörű sárga csikót. Elmentem megnézni, beleszerettem. Megvettem. Azóta dolgozom, ebből fizetem a bértartást és ezen felül minden szabadidőmet vele töltöm. A szüleim nem értik mi ez a hirtelen fordulás. Ennek 3 hónapja...
2015. jan. 12. 12:22
2/10 anonim válasza:
Persze hogy nem értik. Én sem értem, hogy abbahagyod a lovaglást (ezzel mi volt a baj?), mert már nem tetszik, erre egyszer csak veszel egy saját lovat.
3/10 anonim válasza:
Hát én is meglepődnék, ha 4 év lovatlanság után egyszer csak beállítana a lyányom egy saját lóval.
Mondd meg nekik, hogy beleszerettél a csikóba, oszt kész.
4/10 anonim válasza:
Én nem értem, ebben mi olyan érthetetlen vagy meglepő. Meguntad a lovardát, aztán pár évig nem lovaztál, és most vettél egy sajátot. Mi ebben olyan hű de hihetetlen vagy fordulatos? Aki lovas, az nem csinálhat soha semmi mást? Vagy mi? Nem értem...
6/10 anonim válasza:
Újabb kamu kérdésnek tűnik. Vagyis itt nincs is kérdés. Ha valaki vesz magának lovat és tartja is, abban mi a kérdés? Szerintem itt megint valaki nagyon unatkozik... Vagy álmodozik.
7/10 anonim válasza:
ez tényleg fura :P tényleg kamunak tűnik. és van havi 100.000 ft-od? hát nem lepődnék meg ha kamu lenne :/
8/10 anonim válasza:
nem kell ide oldalakat írni,lényeg annyi ,hogy aki egyszer belekezd ,nem tud kiszeretni belőle,ez olyan mint a drog,nem hagyod abba. Találj ki más kérdést.
9/10 anonim válasza:
Vagy csak addig gyűjtögettél a lovardába való lovasórák fizetése helyett :)
10/10 anonim válasza:
utolsó! Gyűjt de egyer elfogy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!