Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy magyarázzam ezt meg a...

Hogy magyarázzam ezt meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Igazság szerint 4 éve abbahagytam a lovaglást, mondva, hogy kiszerettem belőle. Azelőtt haza se tudtak hozni a lovardából, reggeltől estig kint voltam hétvégén.

Megmondtam szüleimnek két éve, amikor kérdeztek erről, hogy csak a saját lovamra fogok felülni, ha lesz olyanom. Megláttam a neten egy gyönyörű sárga csikót. Elmentem megnézni, beleszerettem. Megvettem. Azóta dolgozom, ebből fizetem a bértartást és ezen felül minden szabadidőmet vele töltöm. A szüleim nem értik mi ez a hirtelen fordulás. Ennek 3 hónapja...

2015. jan. 12. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
mi a kérdés
2015. jan. 12. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem értik. Én sem értem, hogy abbahagyod a lovaglást (ezzel mi volt a baj?), mert már nem tetszik, erre egyszer csak veszel egy saját lovat.
2015. jan. 12. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát én is meglepődnék, ha 4 év lovatlanság után egyszer csak beállítana a lyányom egy saját lóval.

Mondd meg nekik, hogy beleszerettél a csikóba, oszt kész.

2015. jan. 12. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Én nem értem, ebben mi olyan érthetetlen vagy meglepő. Meguntad a lovardát, aztán pár évig nem lovaztál, és most vettél egy sajátot. Mi ebben olyan hű de hihetetlen vagy fordulatos? Aki lovas, az nem csinálhat soha semmi mást? Vagy mi? Nem értem...
2015. jan. 12. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2015. jan. 12. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Újabb kamu kérdésnek tűnik. Vagyis itt nincs is kérdés. Ha valaki vesz magának lovat és tartja is, abban mi a kérdés? Szerintem itt megint valaki nagyon unatkozik... Vagy álmodozik.
2015. jan. 12. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
ez tényleg fura :P tényleg kamunak tűnik. és van havi 100.000 ft-od? hát nem lepődnék meg ha kamu lenne :/
2015. jan. 12. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
nem kell ide oldalakat írni,lényeg annyi ,hogy aki egyszer belekezd ,nem tud kiszeretni belőle,ez olyan mint a drog,nem hagyod abba. Találj ki más kérdést.
2015. jan. 13. 10:57
 9/10 anonim válasza:
Vagy csak addig gyűjtögettél a lovardába való lovasórák fizetése helyett :)
2015. jan. 14. 09:48
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsó! Gyűjt de egyer elfogy :/
2015. jan. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!