Hogyan magyarázzam el? (nagyon fontos)
Hát akkor én elárulom neked hogy én télen is vékony mellényben lovagolok. Egyszerűen nem lehet fázni, sőt nagyon meleged lesz kabátban is. Persze mihelyt vége a lovaglásnak egyből vegyél föl valamit mert meg lehet fázni utána. Amúgy hidegben sokkal kellemesebb lovagolni mint melegben.
És igaza van az elsőnek, menjetek be az oktatóhoz, ő meg tudja majd győzni anyukádat.
Azért egy kabát bizony jól jön a lovagláshoz, de télen inkább a lábad fog fázni, mint a felső tested. Én is már gondolkodok egy thermocsizmán, mert hiába húzok bélelt bakancsot 3 zoknival, úgyis fázni szokott a lábam.
Szerintem is vidd ki anyudat a loviba, ott az oktató mindent elmond és segít meggyőzni, hogy elengedjen.
Nincs szebb dolog, mint a hóban vágtázás(persze ésszel)*.*♥
Anyukám se akarta, hogy menjek, de elmagyaráztam neki, hogy nekem ez az életem és ezt akarom csinálni. Ő meg azt mondta, hogy csináljam de pénzt nem ad.. Még jó, hogy apu adott..:D Meg apukámnál volt lovam is, úgyhogy tiltani sem tudott:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!