Hogy magyarázzam el a tesómnak, hogy lakásban nem lehet falabellát tartani?
Lakásban lovat biztos nem. Mondjuk nem tudom, mit értesz lakás alatt. Ha családi házat, ami teljes egészében az övé, akkor - bár fene a gusztusát, én biztos nem engednék be egy lovat mondjuk teszem azt, a nappalimba - bár beteg dolog ez, de lelke rajta.
De hogy a 4. (vagy 1., vagy 5.,vagy 8.) emeletre nem vihet fel lovat egy olyan házban, ahol még más családok/emberek is laknak rajta kívül, hát az tuti.
Egy hat évest nem is kell meggyőzni, teljesen normális nála ez a gondolkodás. Én még csak nem is falabellát, hanem pónit akartam az erkélyre a nyolcadikba, aztán másik lakásban (körfolyosós, világítóuvaros régi típus) igazi nagy lovat a világítóudvarba, mert oda más úgyse jár ki rajtunk kívül, és amúgy is földszinti, már nem lehet kifogás, hogy nem fér a liftbe :D
Nem lehet, mert a ló nem házba való. Kész. Ennél jobban győzködni nem kell, majd kinövi.
nem veszitek és kész.
majd elfelejti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!