Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Azokat kérdezem akkiknek van...

Azokat kérdezem akkiknek van lovuk és még a szüleivel élnek! Ti hogy oldottátok meg hogy legyen lovatok?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy én kinéztem magamnak egy nagyon azép almásderes kanca lovat és nagyon szerelmes vagyok bele, de nem tudom őket meggyőzni pedigtudnék róla gondoakodni és pénzse baj csak nem engedik meg ti hogy vettétek rá a szüleiteket?🥺😬😖

#ló #Szeretnén egy lovat #Higyan tudnám meggyőzni a szüleimet?
2021. júl. 17. 14:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
82%
34 vagyok, keresztapáméknak van saját lovardájuk, direkt nem akartam saját lovat, mert nincs annyi szabadidőm, hogy minden nap kijárjak. Látom amik ott történnek, szóval ezért kommenteltem, bocsánat. De te elvégre belelátsz a gondolataimba. 23 éves fejjel szerintem tök korrekt választ írtam neked, mellesleg egy 10 éves gyerek nem így fogalmaz. De amúgy a 10-be nagyon beletaláltál, pont akkor kezdtem el lovagolni😂
2021. júl. 19. 21:59
 42/48 A kérdező kommentje:

40. Akkor ne híggyél de én a legboldogabb ember vagyok és nem csak úgy mondom hogy nekem lett igazam hanem mikor mondtam hogy beszélek a tréneremmel akkor beszéltem vele és ő meg anyáékkal beszélt hogy mennyire szeretném és nem érdekel a helyesírásom úgy írom ahogy nekem kedvem tartja és csak irigy vagy

41. Perszel 23 akkor maksz annyi vagy de agyilag 6 szóval ne okoskodj

2021. júl. 21. 21:43
 43/48 anonim ***** válasza:
91%
😂😂😂😂😂😂😂
2021. júl. 21. 21:49
 44/48 anonim ***** válasza:
83%

Elsőnek arra hivatkoztál, hogy neked betegséged van, nem tudsz írni.

Amúgy meg mire lennénk irigyek, a nem létező lovadra? 😂😆

2021. júl. 22. 11:36
 45/48 A kérdező kommentje:

1. Létezik és pont az ilyenekre mondom 2 hét és megyünk érte

2. És sose mondtam hogy betegségem van hanem mi lenne ha az lenne és ti itt mondjátok hogy helyesírás és hogy függ össze a kettő szóval inkább ülj le éy gondoldát hogy miket írkáltál mert ne egy olyan magyarázzon nekem a lobakról akinek világ életében nem volt lova

2021. júl. 24. 15:18
 46/48 jazó ***** válasza:
Én megvettem saját pénzből, és a bértartást is én fizetem, ha te is saját pénzből vennéd és amikor megveszed akkor előre ki tudsz fizetni 5 évnyi bértartást akkor szerintem neked is meg fogják engedni.
2021. aug. 4. 07:34
 47/48 anonim ***** válasza:
28%
Alámtolják a lovat visznek versenyről versenyre, csak bio cuccokat eszek hogy beleférjek a legszebb 22 ezres vagy istentudja hány ezres lovaglógatyámba. Ja ennyi. Igy
2021. aug. 29. 03:03
 48/48 anonim ***** válasza:
0%
A 22 ezres gatya kb a legolcsóbb gatyám. Van 40 akárhányszor és gatyám is.
2021. aug. 30. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!