Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Azokat kérdezem akkiknek van...

Azokat kérdezem akkiknek van lovuk és még a szüleivel élnek! Ti hogy oldottátok meg hogy legyen lovatok?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy én kinéztem magamnak egy nagyon azép almásderes kanca lovat és nagyon szerelmes vagyok bele, de nem tudom őket meggyőzni pedigtudnék róla gondoakodni és pénzse baj csak nem engedik meg ti hogy vettétek rá a szüleiteket?🥺😬😖

#ló #Szeretnén egy lovat #Higyan tudnám meggyőzni a szüleimet?
2021. júl. 17. 14:25
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
82%

#10: nekem csak nyomta a süket dumát, hogy miért nem jó neki a lovardás ló.... KIT ÉRDEKEL???

:))))))

2021. júl. 17. 15:17
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
11: 7.
2021. júl. 17. 15:19
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem jó a lovardás ló?
2021. júl. 17. 15:21
 14/48 anonim ***** válasza:
87%
Nővérem egész gyerekkorában a szüleimet győzködte.... 14. szülinapjára kapott egy livat :D
2021. júl. 17. 15:24
 15/48 anonim ***** válasza:
88%
13: mert ő akkor akar menni, mikor neki úgy tetszik..... Ezt írta priviben...
2021. júl. 17. 15:24
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
Kislány, ülj bele egy időgépbe, és menj vissza születésed előttre. Ott pedig válassz magadnak olyan szülőket, akiknek már van lovuk. :)
2021. júl. 17. 15:26
 17/48 anonim válasza:
92%

Elmondom miért nem jó a lovardás ló, mert nálunk a 14-16 éves nem is olyan kislányok is állandóan besértődnek!

Mindenkinek van egy kedvence, mindenki kiakar egyet sajátítani. Ha más ül rá (márpedig ül), akkor akkora sértődöttség van meg sírás-rívás hogy legszívesebben némelyiknek megmondanám, akkor ne jöjjön többet, ha nem tetszik neki hogy más is felül az adott lóra! (Egyébként lehetőseg van mindet kibérelni, de ugye megint más költségekkel jár..stb.).

De ugye saját lónál ez nincs, plusz nagyon menő(-nek hangzik), ha azt mondod van sajátod.

Szóval kis kérdező! Ne azon gondolkozz, hogy hogy akard a szüleidből kicsikarni a lovat, mert ha úgy gondolnák hogy kell neked/tudják fizetni, már megvették volna! Azon gondolkozz majd ha felnőtt leszel TE MAGADNAK hogyan oldod meg!

2021. júl. 17. 15:30
 18/48 anonim ***** válasza:
89%
Keressen magának a kérdező egy sugar daddy-t, aki örömmel kifizeti neki a lovat... :)
2021. júl. 17. 15:34
 19/48 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom egyedül külsőre nézted ki azt a lovat. Hogyan tudnál róla gondoskodni? Adsz majd neki heti egy répát a hűtőből? Honnan tudod, hogy a pénz nem gond? Tudod mennyibe kerül a patkolás, a bértartás, az orvos?
2021. júl. 17. 15:40
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Én is akartam 11-12 évesen lovat. Aztán rájöttem a 5-6 éves lovas tudásom lósz.art se ér. Folyamatosan fejlesztettem magam, olvasgattam, sok edzővel beszéltem, lovarda tulajokkal, versenylovak tulajdonosaival mire kell figyelni, ők hogy látják el lovaikat. Hasznos tanácsokat adtak. Amikor megvettem magamnak, akkor sem csináltam tökéletesen, de az első lovat senki nem csinálja tökéletesen.. idővel bele lehet jönni, de jó ha az elején van melletted egy szakember, (mellettem is van, figyelik a lovat nehogy elcsesszek valamit) pedig 5 éves korom óta, azaz kb 12 éve lovaglok.

Otthon meg semmi esetre ne tarts első lovat, meg amúgy se, mert elcseszel rajta mindent.

Szerinted egy lovat csak gondozgatni, meg simizni kell? Ott van a kőkemény munka, napi 2-3 óra lovaglás, minimum heti 4-5-6x ki kell menni hozzá. Takarítani kell a kakit, ha beteg lesz egyből fel kell ismerni és rohanni a dokihoz. Arról nem beszélve, hogy nem csak a három jármódban kell tudnod lovagolni. Mivel te nem mondtál semmit, hogy lovagolsz, gondolom sehogy. Magadat tanítani meg igen nagy baromság, nem is látod helyen az ülésed, mindenre koncentrálni kell egyszerre. Olyan meg nem létezik, hogy a nagy semmiből 2 hét alatt megtanulsz lovagolni és már versenyzel is.

Egy ló havi tartása 50-60 ezer, edzővel együtt 100. Itt még csak a bértartásról beszélünk és az edzésről.

Édesanyádék tudják mit engedhettek meg magatoknak, mit nem. Valószínűleg azért nem vettek neked lovat, mert nem vagytok kőgazdagok, vagy ő is tudja a ló nem tartható szórakozásból. Felszerelést is meg kell venni.

Ha meg 2 év múlva kiszeretsz belőle, fölösleges volt ez az egész hercehurca.

2021. júl. 17. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!