Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Azokat kérdezem akkiknek van...

Azokat kérdezem akkiknek van lovuk és még a szüleivel élnek! Ti hogy oldottátok meg hogy legyen lovatok?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy én kinéztem magamnak egy nagyon azép almásderes kanca lovat és nagyon szerelmes vagyok bele, de nem tudom őket meggyőzni pedigtudnék róla gondoakodni és pénzse baj csak nem engedik meg ti hogy vettétek rá a szüleiteket?🥺😬😖

#ló #Szeretnén egy lovat #Higyan tudnám meggyőzni a szüleimet?
2021. júl. 17. 14:25
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Na jó akkor elmondom picit hosszabban 16 éves vagyok tudok gondoskodni egy lórol mert már 5 éve járok lovardába és ezért mondtam hogy nem jó egy lovardás ló mert nincs bajom a lovardáva de én már úgy érzem nem akarok többet lovardába menni hanem egy saját lovat akarok és szerintem 16 évesen már tudok egy-kettő dolgot a szüleim helyzetérő és nem ilyen válaszokat vátam mint pl.: ülj le a seggedre és várj hanem mint a 14. Válaszoló de nagyon köszönöm a rossz válaszokat mért én azokat úgyis lepontozom és hidegen hagynak és tivábra se fog senki eltántorítani a lótol mert tudom hogy azok csak rosszat akaró zsémbes emberek mert ők sose tehették és sohase tehitik maj meg maguknak higy legyen egy lovuk
2021. júl. 18. 08:18
 22/48 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, itt nem arról van szó, hogy neked soha nem való ló, de 5 éves lovas tapasztalat szerintem borzalmasan kevés, azt se tudjuk vágtábán megülsz-e, vannak olyanok akik 5 év alatt odáig se jutnak el.. szóval még mindig hiányos a történet. Az, hogy te kijelented, hogy tudsz gondoskodni egy lóról, szerintem ezt majd az edződ eldönti. Már meg ne haragudj, de 16 évesen "úgyis lepontozom azokat a válaszokat amikben nem támogatnak" meg "sose tehették meg maguknak". Mit? Rémlik a kérdésed? "Azok válaszoljanak, akik tartanak lovat"

Szóval itt nagyrészt a válaszolóknak mind vannak lovaik, tapasztaltak, felelősségtudatosak.

A szüleid pénzét meg akkor sem te költöd el, akár tetszik akár nem. Ha majd lesz saját kereseted azt veszel belőle amit akarsz. Mi csak próbálunk észhez téríteni, de amúgy sem 16 éves vagy, hanem egy 13 éves kislány aki hisztizik, mindenáron ki akar csikarni egy lovat a szüleiből..

2021. júl. 18. 10:05
 23/48 A kérdező kommentje:

1. 16 éves vagyok ne próbáld megkérdőjelezni

2.és már versenyen is voltam szóval igenis tudok lovagolni

3. És ne írj ha csak hűlyeséget írsz

2021. júl. 18. 10:13
 24/48 anonim ***** válasza:
89%
Kerdezo neked aztan vannak gondok fejben. Nem ajanlok semmikeppen lovat nem csak most hanem soha. Voltal egy versenyen az nem azt jelenti kepes lennel eltartani egy allatot. Indulj anyadekhoz, mutasd meg szepen miket irkaltal ide. Hajra a veszekedeshez. Borzalmas milyen kisgyerekek vannak.
2021. júl. 18. 10:19
 25/48 anonim ***** válasza:
89%

Na ja, persze

16 éves vagy aztán írni se tudsz

2021. júl. 18. 10:20
 26/48 anonim ***** válasza:
90%

Na, ami késik, nem múlik... :)

Boglárka engem is megadjándékozott pár mocskolódós privivel....

Addig bírd ki guggolva, míg megveszik neked a lovat... :)))))

2021. júl. 18. 11:07
 27/48 anonim ***** válasza:
90%

#22: az a baj ezekkel a lómániás tinikkel (ha esetleg mégis többen vannak itt a GYK-n...), hogy minden szavukkal, szóhasználatukkal, viselkedésükkel elárulják a valódi korukat.

Nyilván nem fogja kiírni, hogy 12-13 éves, hiszen akkor a moderátorok törölnék a regisztrációját...

Most azt nem is részletezném, hogy mekkora tájékozatlanságról tesz tanúságot (hogy a belátási szintjét ne is említsem), hogy majd idegenek tuti tippet tudnak adni - mikor a szülei valszeg évek óta megmondták neki, hogy NEM.

Értelmi szinten 10-12 éves...

2021. júl. 18. 11:10
 28/48 anonim ***** válasza:
89%
#27 ezaz, ha meg valami áron megveszik neki, a ló csak szenved.
2021. júl. 18. 11:40
 29/48 A kérdező kommentje:
30: ez a gyakori kérdések ez azért van hogy kérdezz és mond szóval ne utasítgass hogy ne ide írjam ki a kérdésemet
2021. júl. 18. 13:46
 30/48 anonim ***** válasza:
88%

"helyesírás alapján nem ítélünk mert van ilyen betegség és mi lenne ha én az lennék"

Most mondtad, hogy nem vagy olyan beteg. Szóval meg lehet téged ítélni a helyesírási alapján. És igazából csak azt hajtogatod, hogy neked ló KELL. Mit tudnál megadni neki? Hogyha ezt hajlandó lennél eláruoni talán kapnálolyan válaszokat is, amiket vársz. Egyébként én is azt mondom, hogy 5 év az nagyon kevés. Szerintem a szüleid is ezt gondolják. Egy ló 25 évig minimum elél, ez azt jelenti, hogy ha lovat veszel 40 éves korodig kell vele foglalkoznod. Átgondoltad teljesen ezt?

2021. júl. 18. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!