Azokat kérdezem akkiknek van lovuk és még a szüleivel élnek! Ti hogy oldottátok meg hogy legyen lovatok?
Figyelj, itt nem arról van szó, hogy neked soha nem való ló, de 5 éves lovas tapasztalat szerintem borzalmasan kevés, azt se tudjuk vágtábán megülsz-e, vannak olyanok akik 5 év alatt odáig se jutnak el.. szóval még mindig hiányos a történet. Az, hogy te kijelented, hogy tudsz gondoskodni egy lóról, szerintem ezt majd az edződ eldönti. Már meg ne haragudj, de 16 évesen "úgyis lepontozom azokat a válaszokat amikben nem támogatnak" meg "sose tehették meg maguknak". Mit? Rémlik a kérdésed? "Azok válaszoljanak, akik tartanak lovat"
Szóval itt nagyrészt a válaszolóknak mind vannak lovaik, tapasztaltak, felelősségtudatosak.
A szüleid pénzét meg akkor sem te költöd el, akár tetszik akár nem. Ha majd lesz saját kereseted azt veszel belőle amit akarsz. Mi csak próbálunk észhez téríteni, de amúgy sem 16 éves vagy, hanem egy 13 éves kislány aki hisztizik, mindenáron ki akar csikarni egy lovat a szüleiből..
1. 16 éves vagyok ne próbáld megkérdőjelezni
2.és már versenyen is voltam szóval igenis tudok lovagolni
3. És ne írj ha csak hűlyeséget írsz
Na ja, persze
16 éves vagy aztán írni se tudsz
Na, ami késik, nem múlik... :)
Boglárka engem is megadjándékozott pár mocskolódós privivel....
Addig bírd ki guggolva, míg megveszik neked a lovat... :)))))
#22: az a baj ezekkel a lómániás tinikkel (ha esetleg mégis többen vannak itt a GYK-n...), hogy minden szavukkal, szóhasználatukkal, viselkedésükkel elárulják a valódi korukat.
Nyilván nem fogja kiírni, hogy 12-13 éves, hiszen akkor a moderátorok törölnék a regisztrációját...
Most azt nem is részletezném, hogy mekkora tájékozatlanságról tesz tanúságot (hogy a belátási szintjét ne is említsem), hogy majd idegenek tuti tippet tudnak adni - mikor a szülei valszeg évek óta megmondták neki, hogy NEM.
Értelmi szinten 10-12 éves...
"helyesírás alapján nem ítélünk mert van ilyen betegség és mi lenne ha én az lennék"
Most mondtad, hogy nem vagy olyan beteg. Szóval meg lehet téged ítélni a helyesírási alapján. És igazából csak azt hajtogatod, hogy neked ló KELL. Mit tudnál megadni neki? Hogyha ezt hajlandó lennél eláruoni talán kapnálolyan válaszokat is, amiket vársz. Egyébként én is azt mondom, hogy 5 év az nagyon kevés. Szerintem a szüleid is ezt gondolják. Egy ló 25 évig minimum elél, ez azt jelenti, hogy ha lovat veszel 40 éves korodig kell vele foglalkoznod. Átgondoltad teljesen ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!