Azokat kérdezem akkiknek van lovuk és még a szüleivel élnek! Ti hogy oldottátok meg hogy legyen lovatok?
Jajj. Ez itt több sebből vérzik. Egyszer azt mondod csak leápoltad a lovat, utána kaksit lapátolsz. Előttem százan elmondták a gondoskodás nem csak annyiból áll, hogy mész vele pár kört, meg pár perc alatt leápolod. Egyszer ezt csináltad, egyszer azt. Egyszer tudsz lovagolni, máskor nem. Amúgy meg elmondom neked nem minden ló ugyan olyan temperamentumú, valamelyiknek berobban az agya, azzal mit kezdenél? Arab vagy angol fajtát sose adnék a kezedbe, ezzel a hozzáállással. Amúgy meg senki nem akart veled veszekedni, csak elmondtuk a véleményünket. De ezek után igenis veszekedni fognak veled, hogy te gyerekként miket írsz a nagyobbaknak. Tiszteletlenség. Tudod annyi kérdést írsz ki amennyit akarsz, mi meg válaszolunk, mert ahogy te mondod ez egy ilyen oldal :)
A másik meg, te milyen jogon írsz bunkóskodó leveleket az itteni embereknek?
Elmagyarázom neked, miért vagy gyerek:
-agresszív vagy, aki jót akar neked azt elküldöd a bánatba mert nem kíván neked én kicsi pónit
-folytatod ugyan úgy a veszekedést a többi emberrel, provokálod őket
-mindenki sz.r csak te vagy a jó
-az előbb a trénered is sz.r volt, már ő is jó mi meg hülyék
Első kommentem volt ehhez a kérdéshez, szerintem az utolsó is. Előttem a tapasztaltak már mindent leírtak. Én a helyedbe megfogadnám a tanácsukat, bár igaz nekem nincs saját lovam. Törölve lesz ez a kérdés, úgyhogy mindegy, de nem is baj.
34: tipikus hisztis kistinédzser! Ha nem kap meg valamit, elkezd toporzékolni...
Most tökmindegy, hogy a lábával, vagy verbálisan, ocsmány priviket küldözgetve...
Kérdeztél, válaszoltunk babám. Inkább gondold végig miért kaptál ennyi negatívat.
16 éves vagy? Azt mondond? HA igaz, szomorú mennyire butácska vagy. Most ez rohadt boomernek fog hangzani, pedig huszon éves vagyok, de 16 évesen én szét dolgoztam magam iskola után hogy legyen pénzem komolyan lovagolni, bérelni lovat, versenyre járni.
Életemet tenném rá, hogy te verseny alatt is valami kis zártkörű lovardán belül történő vagy legsemmibb szabadiős REV nélküli versennyel próbálod magad kompenzálni, ahol már kb, előre levan osztva ki hányadik lesz. (Nem tudom máshol hogy mennek ezek, felénk így.)
Ha nem teszel érte ENNYI idősen (elvileg), ne is kapj semmit, főleg ne lovat.
Majd remélem pár év múlva rájössz, (mint ahogy sokunk) milyen buták voltunk is ebben a korban ahol te igazából vagy..
1.tudom jól mivel jár a lótartás mert volt már olyan hogy napokig vigyáztam egy lóra és azok voltak életwm legszebb napjai
2.már lovagoltam Arab lovon és szerintem az a legjobb ló és olyat is néztem ki
3.lehet lovam szóval elmetttek szetintem mindenk tudja nem irogatom
????????
"3.lehet lovam szóval elmetttek szetintem mindenk tudja nem irogatom"
Ezzel mit akartál mondani...???
Ha lehet lovad, akkor miért írtad ki a kérdést???
Ja, persze....
Tipik 10éves "úgyis nekem lett igazam" mese... :-)))))))
"eggyet".
Szerintem nyelvtankönyvből is vegyenek neked "eggyet".... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!