Szerintetek milyen szinten vagyok?
Figyelt kérdés
Leírom, hogy mennzi ideje járok lovagolni és tippeljetek, hogy miket tudok, majd később leírom,hogy jól tippeltetek e :) Szeptember óta járok egy lovardába, szeptembertől januárig heti 1x jártam, azóta heti 2x járok 50 perc egy óra. Ezelőtt is jártam de ott csak sétáltam és néha egy rövidfalat ügettem. Leírhattok mindent, hogy szerintetek miket tudok, és milyen szinten kéne lennem.2021. jún. 23. 12:21
2/13 anonim válasza:
Ez nem ilyen... van aki ügyesebb, 10 hónap alatt, heti 1 lovaglással biztos ülésem, kijutottam terepre, nyereg előtt galoppozva, kitudok ülni szinte mindent. Van aki 2 év alatt tanul meg vágtázni, merthogy nem olyan ügyes, nem érez rá rögtön.
3/13 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek az ég világon semmi értelme nincs.
4/13 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok
2021. jún. 23. 12:53
5/13 anonim válasza:
Kezdő vagy. Akármit mondasz hogy milyen szinten vagy, kezdő vagy.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem vagyok kezdő, csak az érdekelt, hogy álltalában a lovasok milyen szinten szoktak lenni ennyi lovaglás után. Miért nem lehet normálisan válaszolni?
2021. jún. 23. 13:54
7/13 anonim válasza:
Szerinted ez nem volt normális válasz?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem, mivel nem ezt kérdeztem
2021. jún. 23. 14:14
9/13 anonim válasza:
Azt kérdezted szerintem milyen szinten vagy. Elmondtam, hogy kezdő. NEm lehet hogy másik kérdést is kiírtál és kevered? :)
10/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy szerintetek tudom e már a patanyomfigurákat, vágtázni, ugrani, meg ilyenek, tehát úgymond feledatok amiket megtanultam már :)
2021. jún. 23. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!