Szerintetekmilyen szinten vagyok?
Szerintem meg minden attól függ hogyan csinálja az ember. Ha látok egy videót amiben egyszerű lovardai dolgokat csinálsz meg tudom mondani milyen szinten vagy, függetlenül attól, hogy hány lovardai alagzatot tudsz. Ha hobbilovas skálán nézlek, akkor már haladó vagy azokból amit elmondtál, de amíg feladatokban látod a szinteket (tudok rudazni, tudok X centiken ugratni), addig versenyzői szinten nagyon kezdő vagy még.
Versenyzői szinten az a haladó, aki nem a feladatokra figyel, hanem arra, hogy milyen befolyással van-e a lóra. Megy-e a vállán, mennyire aktív a ló hátulról, és ha ezeket pont úgy végre tudja hajtani, ahogy elképzelte, az már nagyon jó!
Szóval én jelenleg nem tudlak pontosan felmérni, hogy technikailag hogy lovagolsz, viszont felfogásban van még hova fejlődni, mondjuk bármit nézünk mindig van mit tanulni.
3-as nem értem hogy te miért így fogod fel nem hiszem, hogy decsekedtem csak elmondtam, hogy miket tudok, légyszíves fejtsd ki hogy neked mi ebben a dicsekvés!
Többieknek köszönöm, még írhat aki szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!