Hogyan mutassam meg a lovamnak hogy en vagyok a falkavezér? Hogyan tanítsam meg neki hogy tiszteljen? Milyen feladatokat kene csinalnom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 15:28
1/15 anonim válasza:
Csatlakozás és következetesség.
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen helyem ahol meg tudnam csinalni a csatlakozast nincsen korkaramom
2021. márc. 15. 15:32
3/15 anonim válasza:
Fogod azt lekerítesz egy részt, egy négyzet alakú karám is tökéletes.
4/15 A kérdező kommentje:
Megprobalom koszonom. Es mas feladatok emelle nincsenek esetleg?
2021. márc. 15. 15:36
5/15 anonim válasza:
Leírtam, hogy következetesség.
A legalapabb dolgokat kell tudnia, és nem hagyni, hogy a fejedre nőjjön. Ennyi.
Ezt nemehet elmagyarázni, kérdezd inkább az edződet, ő tud majd segíteni.
Sok földi munka kell.
6/15 anonim válasza:
Úgy írtad le a kérdést mintha egy kutyáról lenne szó.A lovat a szereteteddel és a kedvességeddel tudod csak igazán megfogni.
7/15 anonim válasza:
#6 hiába szeretem, a lovam és vagyok vele kedves, mégis ott próbál keresztbe tenni ahol tud. Ez nagyon nem így működik.
8/15 anonim válasza:
7.:Ez azért lehet,mert minden egyes lónak külön személyisége van.
9/15 anonim válasza:
#8 persze ezzel tisztában vagyok, hogy minden állat más személyiségű, nem csak a lovaknál van ez. De a lovak egyáltalán nem így működnek amit a #6 leírt. Csak azért mert szeretem, nem fog megtenni nekem csomó dolgot.
Sokat kell velük, dolgozni, hogy társuknak és vezetőjüknek tekintsenek és ehmz rengeteg munkával jár nem csak szeretgetéssel. Az is fontos persze, de nem csak ebből áll.
10/15 anonim válasza:
9.:A 6-os is én vagyok,és a 8-as is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!