Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Betegség.! Csak erős idegzetűe...

Betegség.! Csak erős idegzetűeknek! Fertőző?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Borzalmas dolog történt a kutyámmal. Hív zokogva édesanyám, hogy azonnal menjek haza. El se tudta mondani mi történt. Én se tudom sokkal szebben leírni... A kutyáBÓL férgek/kukacok másztak ki. Elképpesztő mennyiség. Végig a gerincén. Az egész hátsó réze csupa vörös, valószinűleg kukacokkal van teli. Hátából másztak ki a kukacok. A nagy szőre miatt nem vettük észre, most akartuk levágni(a szőőrét). Spicc. Horror filmekbe illő betegség. A kérdésem az lenne, hogy fertőző-e. Hallotatok-e már ilyenről....
2010. júl. 8. 19:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát gazából nem is tudom mit írjak...de NORMÁLISAK vagytok? Mert szerintem nem teljesen,már bocs.Egyrészt,hogy lehet úgy elhanyagolni,hogy ezt nem veszitek észre?Másrészt meg mi a francért nem rohantok vele rögtön orvoshoz? Gondolj bele NEKED milyen érzés lenne,ha kukacok másznának ki a bőrödből,majd a nyílt sebből?És eőtte si biztos rettentő érzés lehet,viszkető meg fájó....ááá
2010. júl. 8. 21:02
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, jó h itt tudsz még nyugodtan gépelgetnii. Sőt, még csak nem is a kutyádat félted, hanem magadat, hogy nem fertőző-e? Jajj, ha talán mindennap meg lett volna fésülve és átnézegetve a bundája annak a szerencsétlen állatnak, nem törött bele volna a körmöd. Most szerintem inkább imádkozz, hogy életben maradjon és ne szenvedjen olyan sokat, mert nem hinném hogy este van állatorvos. De ha van, én már ott lennék rég.
2010. júl. 8. 21:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem,erről a parazitáról írnak ebben a cikkben,de sürgősen vidd állatorvoshoz/állatkórházba a kutyád!!Van egy Stronghold nevű csepegtetős szer,ami ezek ellen van,másoknak is ajánlom,itt olvashatsz róla!Remélem rendbe jön a kutyusod!

[link]

2010. júl. 8. 21:38
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
már bocs, de bármi lessz a kutyával adjatok túl rajta! Ilyen felelőtlen gazdikat! ,,Gazdik'', Nem látjátok hogy szegény kutya szenved de csak azért is le kell Sz*rni (már bocs) hogy szenved, inkább ide írogatsz, ha fel épül én a helyetekben továbbadnám, és maximum halakkal kezdeném az állat tartást! mert Ahogy Olvastam 1 Kutyának a gondozása is gondot jelent, Ez EGYÉRTELMŰ ORVOST NEKI!
2010. júl. 8. 23:35
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Remélem azért nem írsz, mert útban vagy a doki felé.

Egy állatorvos ismerősöm mesélte, hogy találkozott több ilyen esettel, a legdurvábbnál hullámzott a kutya hátán a bőr, ahogy hemzsegtek alatta a nyüvek. El kellett altatni, és az ilyen eldurvolt esetekben sokszor, de remélem a tiétek nem ilyen durva, és MINDENT megtesztek, ha már ilyen nemtörődömök voltatot...

2010. júl. 9. 10:58
 26/30 anonim ***** válasza:
30%
Ez rohadt jó, és tudod miért? Mert olyasmi élősködő van a kutyádban amit csak külföldi filmekben látni, és te ahelyett hogy rohannál orvoshoz azonnal, leülsz egy lakásba vele és elkezdessz ide irogatni. Lehet éppen a te hátadba petéznek bele.
2010. júl. 9. 11:34
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi történt azóta szegény kutyussal!Szomorú hogy magáért aggódik nem pedig ..áhhh :(

Szerintetek ki a nagyobb állat a gazdi vagy a kutya?

2010. júl. 9. 16:52
 28/30 anonim ***** válasza:

Írj, hogy mi lett a kutyáddal! Komolyan én innen aggódom érte!! :S

Remélem elvittétek orvoshoz és meggyógyította!

2010. júl. 11. 22:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerintem itt van a kutyus.... [link]

Ha lefele görgettek, láthatjátok...

2010. júl. 12. 18:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Ja, tévedtem, bocs, kimaradt, hogy a kérdésben spccről van szó...
2010. júl. 12. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!