1/27 anonim válasza:
Agyrém!!
Mik azok ....fogvájók??
2/27 anonim válasza:
Olyan mintha kaktusz találta volna telibe..:DD Viccet félretéve,ez akupunktúra,mint ahogy az embernél állatoknál is van ilyen...
3/27 anonim válasza:
Úgy látom, hogy szerencsétlen kutya összeveszett egy tarajos süllel.
4/27 anonim válasza:
Nah,ja lehet hogy tarajos süllel találkozott..,én irtam az akupunktúrás verziót,de ez is előfordulhat:D
5/27 anonim válasza:
a tüskékből ítélve taralyos sün lehet tényleg, szegény állat
7/27 anonim válasza:
Bement oda, ahova nem kellett volna, a gazdi meg valószínűleg nem vette észre. A tüskés állat csak védekezett, de az eb leerőszakolta a védelmi páncélt, így járt.
8/27 anonim válasza:
Igen sztem ez egy tarajos süllel való ütközet...jellegzetesek a tüskék..majd rendbejön a kutya..:):D
9/27 anonim válasza:
szerencsétlen! jól kicifrázta a sül!
10/27 anonim válasza:
A kép címe (a linkben) "pitbull-fight" vagyis egyértelmű, hogy a természet normális működése lépett életbe, miközben ő bepróbálkozott egy tüskésnél, az meg nem adta könnyen a bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!