Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mire jó? Miért csinálják?...

Ez mire jó? Miért csinálják? CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 11. 00:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 11. 09:22
 22/27 anonim ***** válasza:

[link]

OH jeee:))

2010. ápr. 11. 09:27
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

09:03 - Picim, van olyan is, hogy sün, ami termetre kisebb, és rövidek a tüskéi, meg van olyan, hogy tarajos sül, amelyik nagyobb, veszélyesebb, hosszabb tüskékkel.

Szerintem azért fotózta le a gazdi, hogy tanulságos legyen másoknak, mi történhet, ha ilyen baj következik be, de az is lehet, hogy az állatorvos házhoz ment (én legalábbis házhoz hívnám és nem tudnám így végigvinni az ebet a dokiig, mert egyrészt biztos ugyanígy megszólna minden hülye, hogy mit csináltam a kutyával, másrészt nem is túl biztonságos egy ilyen baleset után szállítani a kutyát).

2010. ápr. 11. 09:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

És ha már itt tartunk, akkor a sülök se maradjanak ki:

[link]

2010. ápr. 11. 09:51
 25/27 anonim ***** válasza:

Szegény kutya...

Vajon mi történhetett vele?:O

2010. ápr. 11. 13:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Hogy itt milyen okos emberek vannak..........
2010. ápr. 11. 15:39
 27/27 Akiteki ***** válasza:

Láttam ezt a filmet valamelyik adón, amikor ilyen állatorvosi filmeket mutatnak be.

A háttérben nem mosógép, hanem a rendelő berendezése.

Naná, hogy papucsban van, nem azzal vesződött, hogy felöltözzön. Én egy szál bugyiban is elrohannék ha ilyen lenne a kutyámmal. Azt is filmre vették, hogy szegény kutyából altatásban szedegették ki a tüskéket.

A sül egyébként egy pillanat alatt belelőtte a kutyába, nem kellett sokáig harcolniuk, mert neki pont erre vannak a tüskéi kifejlesztve, hogy ha valaki támadja, akkor lelövi velük.

2010. ápr. 12. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!