Miért tesz egy ember ilyet? (Csak erős idegzetűeknek! ) Hogy én mit tennék azzal, aki ezt csinálta?
Forrás: [link]
Ezt meglátva, egyből az jutott eszembe, hogy én levágnám annak az embernek a kezét, aki ezt tette! Akkor én most roh@dék vagyok? csak én ítélem ennyire az állatkínzást? Van, aki szerint már túlzásba viszem az állatok iránti aggódásomat, sajnálatomat, szeretetemet.
Egyszerűen nem értem, mi késztethet egy embert, hogy ilyet tegyen.
Szia, nem vagy ezzel egyedül!!
Borzalmas dolgokat követnek el olyanok, akik embernek mondják magukat, pedig aki ezt teszi, az szerintem nem az.
Csak azt remélem, hogy ez a szerencsétlen kutyus már nem élt, amikor elkezdték feldarabolni!!
aki ezt megtudja tenni egy kutyával megtudná tenni ezt egy emberrel!!!
én úgy elítélném mintha egy emberrel tette volna ezt ergo hátra való életében ott roh*djon a börtönbe
én bőgtem rajta
én is ezt kérdezem h szegény pára mit vétett mi kényszerítette erre azt a roh*dékot erre?
Nem mertem megnézni...:S
Mi van a képen?Csak úgy nagyjából...
Én az összes állatkinzót kinyirnám:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!