Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Betegség.! Csak erős idegzetűe...

Betegség.! Csak erős idegzetűeknek! Fertőző?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Borzalmas dolog történt a kutyámmal. Hív zokogva édesanyám, hogy azonnal menjek haza. El se tudta mondani mi történt. Én se tudom sokkal szebben leírni... A kutyáBÓL férgek/kukacok másztak ki. Elképpesztő mennyiség. Végig a gerincén. Az egész hátsó réze csupa vörös, valószinűleg kukacokkal van teli. Hátából másztak ki a kukacok. A nagy szőre miatt nem vettük észre, most akartuk levágni(a szőőrét). Spicc. Horror filmekbe illő betegség. A kérdésem az lenne, hogy fertőző-e. Hallotatok-e már ilyenről....
2010. júl. 8. 19:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Ja, Discovery-n volt ilyenről sorozat, még emberből is szedtek ki, na de ilyen mennyiségben, ez durva.. :P
2010. júl. 8. 19:53
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Mamámék macskájával volt ilyen... Jól megverte a többi macska tiszta seb lett és belepetéztek a legyek :| aztán abba is kukacok +o( Megpecsételődött a sorsa... R.I.P.
2010. júl. 8. 19:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvos, de azonnal.
2010. júl. 8. 19:55
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos látta volna már a kutyát,akkor az talán elmondta volna neked,hogy fertőző-e!! Állatkórházba vele azonnal,mert elpusztul az a szerencsétlen,ráadásul még szenved is nagyon.
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal állatorvos! Még lehet, hogy nem késő, el nem tudom képzelni, hogy nem vettétek eddig észre, annyira el volt hanyagolva a szőre?
 6/30 anonim ***** válasza:
61%
ó-ó-ó ilyen volt a Resident Evilben is!
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem írtad hogyan néznek ki a kukacok. Vszinünek tartom hogy legyek köpték be valamilyen sebét. Ezesetben nem fertőző, de minél hamarabb orvoshoz kéne vinni
2010. júl. 8. 19:56
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan légy ami előszeretettel petézik az állatok bőre alá. A kutyusnak orvos kell, hogy kellően föltárja és kitisztíthassa a sebet. Meg antibiotikum. Rátok pedig nem fertőző.
2010. júl. 8. 19:56
 9/30 anonim ***** válasza:
92%
Ha legyek petéztek bele ne fossá. Gusztustalan, de belehalni nem fog. Irány a doki.
2010. júl. 8. 19:57
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Te jóóó isten.... Mégis mire vársz? Miért itt kérdezgeted? Amennyi időbe telt h ide beírtad a kérdést, inkább tárcsáztad volna a legközelebbi állatorvos számát, és hívtad volna ki, vagy vittétek volna be szerencsétlen kutyát! Én nem értem hogy az emberek mit várnak itt a másik embertől. Szokásos példa, de muszáj vagyok megkérdezni: ha a te hátadból jönnek ki férgek, vagy anyukádéból, akkor is ide jössz megkérdezni h mi lehet a baj??? Nem inkább hívod a mentőt vagy az ügyeletet?! Nem akarok senkit ismeretlenül leszólni, meg beolvasni neki, de tényleg nem tudom hogy az ilyennek minek kutya? Vagy bármilyen állat? Vigyétek el amint lehet orvoshoz, ott képzett szakemberek vannak, valószínüleg egyből megmondják hogy mi ez, és hogy fertőző-e. Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy eddig nem vettétek észre... biztos hogy nem egy nap alatt kerültek oda. Nekem is van kutyám, hosszabb szőrű, naponta egyszer átkefélem a szőrét, és szoktam simogatni is, stb. ilyenkor az ember csak észre veszi.

Hihetetlen, hogy mik vannak...

2010. júl. 8. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!