Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt hogy értelmezzem?

Ezt hogy értelmezzem?

Figyelt kérdés
nah ti nagy állatbarátok, született 3 kiskutyám, fajtatiszta, megtartom mind3mat mert kellenek örző-védő kutyának, direkt ezért fedeztettem az anyjukat, erre vmi állatmeleg azt mondta hogy szaporító vagyok meg h inkább menhelyről hoztam volna, ezt hogy látjátok? menhelyről nem hoztam mert nem kell selejt kutya, mmint olyan amiről nem tudom h honnan származik
2010. júl. 7. 09:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én sem tartom egyáltalán embernek a kutyát, sőt. Nagyon is kutyaként nevelem. Én vagyok a főnöke, azt teszi, amit megengedek neki. Ha leejtek egy darab sült húst, meg sem fordul a fejében, hogy hozzányúljon. Lakásban lakik, kutyaiskolába jár, és ivartalanítva van. Szerintem neked súlyos önbizalom problémád van, vagy pedig te is úgy érzed, hogy nem cselekszel helyesen.

De ettől még nem másokat kellene alázni szerintem.

2010. júl. 7. 12:10
 22/29 anonim ***** válasza:

a minimum, hogy az összes kutyádat ivartalanítod

[link]

2010. júl. 7. 12:37
 23/29 anonim ***** válasza:
mi állatbarátok vagyunk de te...mi az h állatmenhelyről nem hoztál mert selejt...sztem te vagy az már bocs
2010. júl. 7. 13:06
 24/29 anonim ***** válasza:

porító vagy. még jó, hogy nem adod el a kölyköket, így is sok az ideggyenge kutya.

És az is igaz, ha rosszul vannak szocializálva, bizony ahogy a kanok, úgy a szukák is képesek vérre menően összekapni. de remélem inkább téged harapnak meg :D

2010. júl. 7. 14:15
 25/29 anonim válasza:
20%
A menhelyi kutyák a leghűségesebbek
2010. júl. 7. 14:48
 26/29 Akiteki ***** válasza:
74%

14:48

Ja! Pont ezért gyártják őket az ilyen szaporítók!

Ha a hülyeség fájnak, le kéne kapcsolni a hangszórómat, idáig hallanám az ordításotokat.

2010. júl. 7. 15:00
 27/29 anonim ***** válasza:
37%

Ha van pénzed és időd akkor nem muszáj "selejt" kutyát venni, vehettél volna tenyésztőtől is! Tudnod kell hogy eléggée felelőtlen vagy! Mert mi van ha 10 kiskutya születik? Mi van ha kanok? Akkor mit csinálsz. Nagyon sok kutyának nincs gazdája és ezért nekünk is vigyázni kell. Honnan tudod hogy megfelelő párt találtál a kutyádnak aki nem örörkít betegségeket? Hiszen nem értesz a tenyésztéshez... Ennek ezer buktatója van.

Amúgy az egyik kedves válaszolónak: szuka kutyálat nagyon egyzerű együtt tartani ha meg vannak nevelve és sétálni is egyszerű velük szintén nevelés után.

2010. júl. 7. 17:31
 28/29 anonim ***** válasza:

Tudod mit, nekem nincs bajom vele, de mi lett volna ha 12 születik?

Na, erre nem tudsz lépni mi? azt ne mond h kerestél volna gazdit, mert most annyi gazdikereső kutya van mint a tenger, és a gazdik meg mint tűk a szénakazalban.

Nem lesz semmi bajom vele, ha mind a 4-et ivartalanítod.

2010. júl. 8. 11:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha születik 12 megöl, annyit amennyi nem kell neki. Ezt tenyésztők is csinálják. És tökre egyetértek, velük, mert inkább felnevelnék annyi babakutyát amennyivel tudok foglalkozni, és tuti hogy jut nekik elég tej az anyjukból, mint sem felneveljek 12-őt akikből sokan gyengék lesznek. Na és akkor ki a szaporító a tenyésztők közül?
2010. júl. 8. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!