Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt hogy értelmezzem?

Ezt hogy értelmezzem?

Figyelt kérdés
nah ti nagy állatbarátok, született 3 kiskutyám, fajtatiszta, megtartom mind3mat mert kellenek örző-védő kutyának, direkt ezért fedeztettem az anyjukat, erre vmi állatmeleg azt mondta hogy szaporító vagyok meg h inkább menhelyről hoztam volna, ezt hogy látjátok? menhelyről nem hoztam mert nem kell selejt kutya, mmint olyan amiről nem tudom h honnan származik
2010. júl. 7. 09:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%
egészségedre .. és ha az a 3 is nekiáll szaporodni akkor azokat is megtartod?
2010. júl. 7. 09:18
 2/29 A kérdező kommentje:
szuka mind, h szaporodnának ha nincs kan a közelben
2010. júl. 7. 09:25
 3/29 anonim ***** válasza:
82%

Egyet értek az első válaszóval....

Azokat is megtartod? Amugy aki szereti a kutyákat annak mindegy hogy menhelyről van e vagy fajtatiszta kutya-kutya... A menhelyi kutyusoknak is jár az élet nem csak a fajtatisztáknak

2010. júl. 7. 09:26
 4/29 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos jogod van azt csinálni amit akarsz, másnak meg joga van erről véleményt mondani. Így kerek a világ.

Bár én nem tartom szerencsésnek selejtnek nevezni egy menhelyi kutyát. Ezért perpill csak sajnálni tudlak.

2010. júl. 7. 09:28
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

hogy értelmezd?

itt is azzal dicsekszel h milyen egy állat utáló vagy?

2010. júl. 7. 09:32
 6/29 anonim válasza:
89%
de undorító vagy! nekem mindegy, hogy "selejt" kutya, vagy nem selejt kutya. és ha valaki szereti az állatokat, rögtön állatmelegnek kell nevezni??? szegyén kutyák...
2010. júl. 7. 09:36
 7/29 anonim válasza:
100%
jav. szegény
2010. júl. 7. 09:36
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
undorító emberek élnek!!! minek nekik az élet? a menhelyi kutyák meg sokszor nem kapják meg ezt a jutalmat(akik 1000szer megérdemelnék), bezzeg a gonoszok igen.....
2010. júl. 7. 09:41
 9/29 anonim ***** válasza:
85%
Azt csinálsz, amit akarsz. Balfácán vagy, hogy csinálsz valamit, amit te magad is tudod, hogy nem helyes, aztán még büszkélkedsz vele a nagyközönség előtt. Bitófát neked, és le a pelenkával, mert fellőtték a pizsamát. Ébredj fel, Csipkejózsika, hiába írod, amit akarsz, hatástalan, elolvassuk, leírjuk a véleményünket, aztán a KUTYA sem foglalkozik veled többé. Csók, ami neked nem jár!
2010. júl. 7. 09:42
 10/29 anonim ***** válasza:
43%

ELÉG VESZÉLYES 4 szukát együtt tartani. Ha testvérek akkor is. Vagy ha láncon tartod őket akkor így nincs baj, csak állatkínzó vagy...

És az egy dolog hogy nincsen kan kutyád de ha nekiállnak tüzelni, már nem 1 kutyád hanem 4, szted mi az a hely ahova ne tudna bemászni egy kan kutya vagy a szukáid ki. Mert ilyenkor nem az agyuk írányít. Vagy bezárva tartod őket?!

Ivartalanítsd a kutyáidat és akkor nem fog senki ferde szemmel nézni rád, és nincs veszély, h. belesznek fedezve a te akaratodon kívül. És hogy van ennyi időd foglalkozni a kutyáiddal?! Főleg egyszerre 3 "gyerekkel"? de te tudod...

Nekünk 2 fajtatiszta amstaffunk van, és nem kevés munka és türelem megnevelni őket (7 hós kan, 1 éves szuka).

2010. júl. 7. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!