Malinoisi kutyára mit mondtok?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 07:15
31/33 A kérdező kommentje:
Egész éjjel felvoltam,olvasgattam,hogy mik az igényeik,hogy neveljük őket stb.És arra jutottam,hogy nem nekem való a kutya.
2019. máj. 16. 07:04
32/33 anonim válasza:
Bölcs döntés, végre valaki belátja, ha valami nem neki való. Felelősségteljes.
33/33 anonim válasza:
Nekem egy barátom azt mondta hogy Malinoist csak az tartson akinek a munkája a kutyával van (rendőr, kutyakiképző).
Biztos van ezek mellett olyan aki meg tudja adni ezeknek a kutyáknak az elegendő munkát de szerintem ez nagyon ritka.
Örülök hogy te is így látod hogy nem neked való. Ha úgy hozza az élet akkor néhány év múlva remélhetőleg visszatérhetsz erre a témára és talán akkor már meg tudod adni neki azt ami kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!