Milyen keverék kutyák hasonlithatnak külsőleg, egy
másik fajtiszta kutyára?
Figyelt kérdés
Bella (egy kutyta hazatérfilm)keverék,de kelpie külsője van.
Tequeli(Tekial és Bonetti kalandjai) leombergire hasonlit,de golden retriever-bernáthegyi keverék
2019. febr. 12. 15:02
1/7 anonim válasza:
Nagy eltérés van a keverékek között, és nem mindegy, mennyire keverék.
2019. febr. 12. 15:07
2/7 anonim válasza:
Minden kutya fajtiszta mert kutyák, nem macskák, madarak, zsiráfok...
Attól függ mennyire keverék... 2 fajtából van, vagy már eleve keverékeknek a keveréke.
2019. febr. 12. 15:20
3/7 anonim válasza:
Értem mire gondolsz, kérdező, de nehéz lenne pontosan megválaszolni a kérdésedet.
Annyi jutott hirtelen eszembe, hogy nekem münsterlandi jelleget hordozó keverék kutyám van, és nagyon sokan azt hiszik, hogy fajtatiszta, csak nem tudják megmondani, hogy milyen fajtára hasonlít szerintük. :D
2019. febr. 12. 16:20
4/7 anonim válasza:
Attól függ mit és milyen arányba örököl. Volt két tacsi-foxi keverékem, úgy néztek ki mint egy tacskó. Magasság, szőrzet stb. Papámnak szintén ilyen keveréke volt de teljesen más alomból és nagyon látszott a kutyán hogy keverék. Barátnőmnek tacsi- labrador keveréke volt. Testalkata olyan volt mint egy tacsié talán kicsit nagyobb, a szőr színe meg mint egy ladradoré. Aki nem tudta tacsinak nézte. Attól függ a gének hogyan öröklődnek.
2019. febr. 12. 16:22
5/7 anonim válasza:
Ismerősnek berni pásztor - vizsla keveréke van, elsőre (fényképről) rottweilernek néztem, de ismerek olyan szintén berni (és talán szetter) keveréket, aki megtévesztésig hasonlít egy rajzos hovawartra. Jó, mondjuk a hovawart pont az a fajta, amit elég könnyű más fajtának nézni (golden, sima szőrű retriever, gordon szetter keverék) :). Aztán vannak azok, akik ugyan több generációs keverékek, de a genetikai lottó úgy jön ki, hogy nagyon hasonlítanak valamelyik fajtára. Az egyik osztálytársamnak volt ilyen kutyája, német juhász, komondor és a jó ég tudja milyen felmenőkkel és óangol juhásznak nézték.
2019. febr. 12. 16:54
6/7 anonim válasza:
Nekem is többgenerációs keverékem van. Annyit tudni hogy az anyja németjuhàsz keverék volt. Sokan malinois-nak nézik, pedig csontra úgy néz ki mint a Carolina kutya, csak ő 40 kg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!