Kullancsriasztót lehet a kutyára fújni?
nem szabad
érzékeny a bőrük, sebesre vakarhatja magát tőle
"kap tablettát, de az nem biztos védelem, mivel csak akkor hatásos, ha már elkezd vért szívni a kullancs"
De az hatásos, igaz, hogy megcsípi a kullancs, de utána ki is fordul belőle, nem marad bene. A fertőzést meg csak 24 óra múlva adja/adná át a kutyának. Nekünk csak az használ abból is a bravecto, eddig sose találtam benne kullancsot pedig megyünk tóhoz sétálni erdős, gazos részre és még sincs benne.
Köszönöm a válaszokat! Az én kutyusom is Bravectot kap. Értem, hogy 24 órán belül nem fertőz a kullancs, de jobban örülnék ha a közelébe se menne a kutyának.
És amit kutyára lehet kapni spray, az se túl jó nekik? (Arra gondoltam, hogy ami embereknek is van az kíméletesebb azért azt kérdeztem elsőkörben)
Ennyire ne féltsd már!!
Semmi baja nem lesz.
De ha mindenféle szarral fujogatod csak mérgezed. Nem a kullancstól lesz baja hanem azoktól amikkel terheled a szervezetét. Bőven elég a tabletta, értsd már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!