Ti beadnátok menhelyre a kuryátokat, egy új párkapcsolat miatt?
Attol fugg milyen a kutya.
Menhely helyett uj gazdat keresnek neki.
Abban az esetben, ha:
- a kutyam keptelen elfogadni az uj paromat (pl. megtamadja, morog ra es ketelen vagyok megnevelni)
- a parom allergias a kutyaszorre es en nagyon szeretem es fontosnak tarzom az egeszseget
Elso korben olyan gazdit keresnek, aki jo akutyamnak...csak vegso esetben lenne menhely.
Nekem volt anno olyan pasim, aki közölte, hogy vagy a macskám vagy ő. :D 2 percen belül összeszedtem a cuccait és kiraktam a kapu elé. :D
Senki miatt nem passzolnám le se a kutyámat sem a macskámat.
A férjem sem macskabarát (azaz nem volt az), el is kerülte a macskámat kb 1 hétig. Aztán együtt aludtak utána. :D
Én macskapárti vagyok, szinte rühellem a kutyákat, de ha nagyon tetszene valaki, az lenne a legeslegkisebb probléma, ha kutyás. Nem nekem kell tutujgatni az állatot, nem kell vele interakcióba kerülnöm, miért kéne elcsinálni őt? Kicsit olyan ez, mint mikor a szülők újraházasodnak és a gyereket elhanyagolják, letojják... Volt ilyen osztálytársam, nagyon elcsúszott az élete.
Egy baj van, nem nagyon tudom kezelni az állatokat (macskát kivéve), pl sétáltatni nem tudnék egy kutyát, de ha a leányzónak fontos, akkor meg ő tanít meg bánni az állattal.
Az elfogadás viszont legyen kölcsönös: a leányzó is fogadja el, hogy én valószínűleg sohasem fogom gyubálgatni, puszilgatni a kutyáját... Neki sem kell a macskámat(ha lesz macskám.). Ennyi.
Van jópár állat, amit nem szívlelek/félek tőle, (pl ló) ezt a lány is fogadja el, én sem kényszerítenék senkit pl számítógépezésre.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!