Miért kell két bazinagy kutyát egy kis házba beengedni?
Most költöztünk össze a párommal, ő hozott a kapcsolatba két kutyát ami oké is,amig lakásban lakott addig persze bent voltak, de most van kert, kutyól, kenel. Kint is vannak a kutyák, de amikor nem vagyok itthon beengedi őket, a kanapéból egy sárfoltot nem tudok kiszedni.
Nem szobakutyák. Nem a kanapén van a helyük. Most hideg van, beengedtem Őket a garázsba, párom tegnap elutazott es felhívott, hogy engedjem be Őket éjszakára. De könyörgöm minek?
Meg ha kicsik lennének, az egyik 7 hónapos a másik 3 éves. Ma vittem ki nekik meleg kaját, kiéngedtem őket futni, és fentebb tekertem a fűtést is. Kellemes ido van a garázsban, de most takarítóttam ki, biztos, hogy nem engedem be Őket a házba.
Adjak még nekik ma meleget?
Pulóveres idő van a garázsban.
Megbeszéltük es ha itthon vagyok be is tartja, de ha nem akkor sutyiban beengedi őket.
Le kéne ülni és értelmes felnőtt emberek módjára megbeszélni. Ha ő bent szeretné tudni őket a hidegben, de téged zavar,hogy a kanapéra felmennek a sáros lábukkal,akkor kössetek kompromisszumot..
Bemehetnek a kutyák,de törölje meg a lábukat és nevelje meg őket,hogy pl a kanapé és az ágy tiltott terület.
Ha mégis koszt hoznak be,akkor takarítsa fel..
De te is értsd meg,hogy -10-15 fok van kint , jobb nekik ilyenkor bent. A 7 hónapos meg szerintem a kölyök kategóriába tartozik még.
Egyébként milyen kutyák? Attól mert nagyobb testű,még nem biztos,hogy automatikusan bírja is a hideget. Pl egy vizsla nem a kicsik közét tartozik,mégis megfagyna kint ilyen időben.
Összeköltöztél a pároddal kertes házba. Megbeszéltétek, hogy a kutyákat kiszoktatja?
Még ha ebben is egyeztetek meg, a kiszoktatás akkor sem működik hirtelen, egy csapásra, ráadásul főleg nem tél közepén. Az pedig pláne nem működik, hogy soha nem mehetnek be, mert a kutyák és a párod nyilván kötődnek egymáshoz, szükségük van arra, hogy az ember közelében legyenek. Nem elég kirakni őket a garázsba, és néha-néha "kiengedni őket futkározni", hiába a kert.
A párod talán reményt látott arra, hogy te meggondolod magad az összeköltözés után, és kompromisszumképes leszel, de nem úgy tűnik, hogy engednél. Ezt viszont azelőtt kellett volna tisztázni, hogy összeköltöztetek volna.
2 éve együtt vagyunk és így esküvő után 27 hetes terhesen már csak nem keresek másikat 2 kutya miatt, de köszi a tippet.
Elképzelni sem tudom, hogy a kutyák által össze mászott földön kússzon a lányom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!