Miért kell két bazinagy kutyát egy kis házba beengedni?
Most költöztünk össze a párommal, ő hozott a kapcsolatba két kutyát ami oké is,amig lakásban lakott addig persze bent voltak, de most van kert, kutyól, kenel. Kint is vannak a kutyák, de amikor nem vagyok itthon beengedi őket, a kanapéból egy sárfoltot nem tudok kiszedni.
Nem szobakutyák. Nem a kanapén van a helyük. Most hideg van, beengedtem Őket a garázsba, párom tegnap elutazott es felhívott, hogy engedjem be Őket éjszakára. De könyörgöm minek?
Meg ha kicsik lennének, az egyik 7 hónapos a másik 3 éves. Ma vittem ki nekik meleg kaját, kiéngedtem őket futni, és fentebb tekertem a fűtést is. Kellemes ido van a garázsban, de most takarítóttam ki, biztos, hogy nem engedem be Őket a házba.
Adjak még nekik ma meleget?
Hat ez egy erdekes kapcsolat.
Kutyas a kutyassal. Anyukam mindig ezt mondja. Van benne valami. Nekunk mindig volt kutyank. Es most is van a ferjemmel. Itt alszanak mellettem az agyban.
Ha valaki ki akarna tiltani oket...
De ezt azert jol elbaltaztatok mindemesetre. Raadasul a dog 7 honapos ti meg 6 honapja hazasodtatok es te utalod a kutyakat de legalabbis kint a helyuk ahol a dogoknak nem?! Hallod ti szoktatok gondolkodni is, vagy csak kutyat venni meg szaporodbi tudtok?
Nem szoktunk rajtuk veszekedni.
Így egyeztünk meg. :) Néha megszegi, de javul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!